Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A sógyurmára van valami...

A sógyurmára van valami alternatíva, hogy ne lisztet kelljen rakni bele, hanem valami "nem ehetőt"?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 01:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez sem lesz "túlságosan" fogyasztható, mert rengeteg só kell bele (az szárítja ki, és tartja) és valamennyi liszt (keményítő). Ezek elegye a vízzel a száradás után kvázi falazóbeton keménységű...
2008. dec. 13. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom. :) Azért nem akarok lisztet használni ilyesmire, mert

1. az étel nem játék,

2. éppen ezért a szemétbe sem szeretném kidobni, ha esetleg marad belőle valamennyi.


Szóval jól jönne valami más adalék. Lehet kapni süthető, főzhető gyurmát, de az drága, ráadásul nem ismerem az összetételét, nem tudom, mennyire egészséges.


**********************************************

Bárkinek, aki idetéved:

(Ez (nem kizárólag) az ÉN véleményem, és NEM azért írtam le, hogy jókora vitát szítsak.)

Béke :)

2008. dec. 17. 05:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha nem formáznmi szeretnéd, hanem a kiöntési módszer is elég, akkor használj gipszet !
2008. dec. 31. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet, de főleg formázni kellene. Azért megjegyzem, amit javasoltál. :)
2009. márc. 22. 04:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!