Új típusú WC-knél, ahol a széklet nagy része a lefolyónyílásban lévő vízbe esik, és lehúzáskor elég nagy sebességgel jön a víz (van egy pontos neve ennek a WC-nek, de sajnos nem tudom), hogyan praktikusabb a WC kefét használni?
Figyelt kérdés
Várjuk meg, hátha levisz mindent az öblítés, és ha nem, csak akkor tegyük be a kefét eltüntetni a maradványokat, vagy még a folyó víz alatt érdemes dolgozni a kefével?
És ha szükség van a kefére, akkor az imént használt kefe leöblítésekor elég azt csak a lefolyónyílás vizébe mártogatni, vagy folyó víz alatt kéne, tehát húzzam le még egyszer a WC-t (még ha több víz fogy is így)?
Bocs, ha hülyén hangzik, de eddig nem sok ilyen WC-hez volt szerencsém, vagy ha volt is, akkor csak kisdolgot végeztem benne.
2021. szept. 3. 01:05
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi :P tehát egyszer lehúzod, és megvárod, amíg lemegy a víz. Ha esetleg marad nyom, akkor azt lesikálod a kefével. És amíg sikálod, addig nem jön a víz, csak utána húzod le a WC-t, egyúttal leöblíted a kefét.
2021. szept. 3. 16:55
13/20 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem, mert sokan a sikálást is folyóvíz alatt csinálják, de nem tudom, melyik módszer a jobb :P
2021. szept. 3. 17:39
14/20 anonim válasza:
Hát, ahogy érzed. Próbáld ki mindkettőt aztán kitapasztalod.
15/20 A kérdező kommentje:
Talán annyi, hogy a folyó víz alatt kevésbé tapad a kefére a székletmaradvány :P
2021. szept. 3. 18:39
16/20 anonim válasza:
Viszont több permet száll az arcodba. Vécét mindig lecsukva érdemes csak lehúzni.
17/20 A kérdező kommentje:
Igaz, de ha egyszer lehúzom lecsukva, és a második lehúzás közben használom a kefét?
2021. szept. 4. 07:27
18/20 A kérdező kommentje:
Amúgy pisinél is érdemes lecsukva lehúzni?
2021. szept. 4. 07:28
19/20 anonim válasza:
Hát hacsak nem annyira tiszta a vécéd, hogy akár innál belőle, akkor igen.
20/20 A kérdező kommentje:
Ok :)
De ahogy írtad, te is úgy csinálod, hogy a második lehúzásnál nincs lecsukva, amikor a kefét öblíted?
2021. szept. 4. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!