Szerintetek most tényleg velem van a baj?!
Van 2 db wc a házban. Egy a fürdőben, a másik pedig a mosókonyhában. Előbbit gyakrabban használják tesóim, mert közelebb van nekik, nekem meg a szüleimnek marad a mosókonyhai.
Az egész úgy kezdődött, hogy tegnap este észrevettem, hogy a wc peremén és a deszka alatt ott volt a rászáradt széklet!!! :@ gondoltam holnap letakarítom.
Ma kitakarítottam, és mikor a wc-t szerettem volna elkezdeni lepuvolni, vagy egy 5 percig kellett pucolnom a rászáradt székletdarabkát, hogy lejöjjön.
Tuti, hogy a bátyám (29 éves) tette, mert az ő szokása ezt elkövetni. Meg bátyám is tisztába van azzal, hogy nem pucolja le rendesen a wc-t. (A hónapok óta használaton kívül tartott wc-magasítót sem volt képes lepucolni, mikor összepiszkította, inkább visszarakta piszkosan a helyére...:@@@)
Szóltam anyámnak, hogy szóljon neki, hogy legközelebb figyeljen oda. Erre anyám még az ő pártját fogta, miszerint jó nekünk így szarosan... hát nálam ekkor szakadt el a fonal... apám és nővérem is ugyanezen az álláson volt...
Bocs, hogy bennem van annyi igényesség, hogy a saját házában az ember szeretné tiszta, kultúrált környezetben elvégezni a dolgát...
Már elegem van a családomból... ilyenkor látom be, hogy egy hülye cigány családban nevelődök.... :(
18/F
Kedves Kérdező!
Látod, most, hogy ezt Te tisztán és világosan látod, mondhatni rálátsz a dolgokra... már nem is nevelődsz...
Tekintsd úgy, hogy a családod részéről már nincs mit nevelni rajtad. Mert neked van annyi igényességed, mint a családod tagjainak meg esetleg nincs.
De erről Te nem tehetsz. Ne is próbáld őket kiokosítani. Az csak okoskodásnak tűnne szemükben. S azt senki nem szereti... Anyukádnak elmondhatod ugyan, hogy Te miképpen látod ezt... de ne várd el Tőle, hogy ezek után majd megy és rendet teremt a családban... Bár, neki lenne feladata...
De ezt nem várhatod el Tőle. Mert az Anyád. Azt viszont elvárhatod, hogy igenis vegye komolyan a szavaid. Mert már nem vagy "gyerek"! TE NEM VAGY. Érted?
Egyébként pedig ne vedd annyira szívedre a rokonaid viselkedését... Mindenki olyan, amilyen. Nem sok mindent tehetsz az ügyben értük. Legfeljebb annyit, hogy példát mutatsz, statuálsz előttük. S ha ezt eléggé látványosan teszed, akkor bántani fogja Őket és Téged kezdenek majd cikizni... De ne is törődj vele.
Az igazság kimondása, ez esetben kimutatása mindig fáj! De nem neked.
Ezért leszel a szemükben stréber, tisztaságmániás, kötekedő, stb.
Te meg tisztában legyél azzal, hogy nem vagy az, aminek mondanak... csak tedd mindig azt, amit helyesnek, jónak látsz.
S nyugodjál meg, hogy nem cigány családban nevelődsz, hanem csak lusták, és kényelmesek. Főleg, ha minduntalan Te takarítasz utánuk is.
Ezért is célszerű kerek-perec szemükbe mondani... nagy levegő, aztán jó hangosan: - Mindenki takarítsa el maga után el a szart! - mert Te nem vagy senkinek sem a csicskája! És nem szeretsz eleve más szarában ülni... aztán még hozzá teheted:
- Nem erre születtem! Kicsit komolyabb dolgok is érdekelnek, mint más után szart pucolni! -
Szóval, azt mondom én, nem nálad van a baj... Aki a természetes higiéniára törekszik, annál baj, betegség, fertőzés nem lehet. Aki nem törekszik erre, annál lehetnek komoly bajok... fertőzések, betegségek is...
Az ERŐ legyen Veled!
Fantasztikus. Nem vagyok egyedul a problemammal! Csak neked az a szerencséd, hogy fiatal vagy es el fogsz majd koltozni. En meg nem.tudok hova koltozni.
Tesodnak szolj te (is). Vagy hasznald mindig a tisztabb vecet. Vagy valassz ki egyet es azt takaritsd es ird ki mindenki ugy hagyja ahogy talalta. Ha nem lesz valtozas, akkor kiprobalhatod, hogy osszekened magad utan jo alaposan es akkor talan mar valakit zavarni fog:-).
De en is mar mindent probaltam egy even keresztul es még mindig sz...os es papirt se cserel senki. Az igenytelensegen nem tudsz valtoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!