Hogy lehet jobban spórolni ha szendvicset készítek a férjemnek vagy inkább főtt kaját (munkába)?
Szerintem a kettőt váltogatva lehet kijönni a legjobban.Ha olyan a főtt kaja akkor azt,ha nem "bepakolnivaló",vagy nincs akkor inkább szendvics.
Gondolom azért kérdezed,mert úgy a legegyszerűbb,és legkiszámíthatóbb anyagilag,ha nagyobb tételben tudsz vásárolni hozzá.Szerintem ha tartasz otthon vákum csomagolt felvágottakat,szalámikat,akkor csak kikapod a hűtőből ha szükség van rá.
Szerintem mindegy. Én úgy gondolom, napi egy meleg kaja kell. Ez lehetőleg ne este legyen. Ha tehát délelőttös műszakban dolgozik és az ebédet a munkahelyén fogyasztja el, akkor szerintem csomagolj neki főttet. Ha viszont délutános, akkor inkább indulás előtt egyen főttet és vigyen szendvicset.
És én nem javaslom a vákuumfóliázott dolgokat: 3-4szer annyiba kerül, mintha pultban veszed meg, nem is beszélve a környezetszennyezésről. Inkább vásárolj előrelátóan.
ma 14:43-nak.
Köszönjük Emese....
(bocs az OFF-ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!