fiúk segítenétek?szeretnék a férjemnek karácsonyra venni egy fúrót de én nem értek hozzá!olyan kéne amivel lehet betont fúrni(mert panelben lakunk)és bútorokat is össze csavarozni!tehát egy univerzális darab kéne itthoni használatra ami nem túl drága!ajánlanátok valamit?mit kell néznem?hány w-os legyen?előre is köszi!
Szerintem az a legjobb ha tájékozódol az árakról és ha lehet vásárlási utalványt adj,válassza ő ki magának amelyiket szeretné.Még akkor is ha kipótolja jobb mint egy nem megfelelőt venni.Jómagam is saját kezűleg szeretem az ilyesmit intézni,mert azt szeretem ha kézre állnak a szerszámok.Egyébként a drága nem mindig jobb is egyúttal.Ez amolyan "férfidolog" és van amit sem a nejemnek sem lányaimnak nem vennék meg mert attól hogy nekem tetszik és sokba kerül nekik nem okoz örömöt,és végső soron ez lenne az ajándék igazi értelme.
2010. dec. 3. 15:46
4/16 anonim válasza:
Fogfúrót.
2010. dec. 3. 15:52
5/16 anonim válasza:
Makita.Bosch-t nem éri megvenni ,mert lépten nyomon hamisítják.
2010. dec. 3. 16:01
6/16 anonim válasza:
jajj má' nem a piacon kell fúrót venni hanem a márkaboltban
betonhoz ne ütvefúrót vegyél hanem fúrókalapácsot.Az hasít a betonba!
2010. dec. 3. 18:12
7/16 anonim válasza:
Ha hobbi célra kell akkor elég egy olcsóbb, kis teljesítményű. Ha ipari felhasználásra lesz akkor Hilti, Makita, Bosch, de ezekhez mélyen a zsebbe kell nyúlni.
A legfontosabb hogy ne a Tescoba vegyél mert ott nem tudnak segíteni abban hogy milyet érdemes venni, hanem szaküzletben.
2010. dec. 3. 18:29
8/16 anonim válasza:
Olvassátok el a kérdést végig!
Fúrókalapács panelba?
Szerintem nem akarja lebontani a házat.
Jó hogy nem légkalapácsot mondasz!
2010. dec. 3. 19:44
9/16 anonim válasza:
"jajj má' nem a piacon kell fúrót venni hanem a márkaboltban"
Miért szerinted ott nem ba..nak át? Látszik,hogy szerszámok terén nincs még tapasztalatod.
2010. dec. 3. 20:06
10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok választ!abban még segítenétek hogy akkor min.750w-os legyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!