Hogyan fűtsek tűzhellyel és vízforralóval?
Adott egy házikó ami nincs jól szigetelve, ki van hülve, és nincs benne fűtés. A sütő nem működik, csak a főzőlap. Van még egy csudajó vízforraló ami eddig megbízhatóan működgetett. Lényegében ennyi van ami hőt tud teremteni a semmiből.
Fizikából sose voltam jó, légyszi ezért ne kövezzetek meg. Pillanatnyilag az egyik főzőlap megy üresben és próbál életben tartani. Ha mind a négyet bekapcsolom az lecsapja az áramot, kettő még talán biztonságosan működik. Kérdés, hogy ha forralok vizet és azt fazékban rádobom, és hagyom elforrni, az mennyivel gyorsítja a folyamatot, van-e értelme, valamint van-e bárkinek bármilyen egyéb mentő ötlete? Keddig kéne itt túlélnem...
“Mi lesz veled télen, ha már nyáron meg akarsz fagyni?!”
Majd szépen haza ballag!😕
Mint mondtam dolgozok, nyílván pont ilyenekre gyűlytök. Most csak erre a pár napra vagyok így rákényszerülve, költözni pedig nyílván csak akkor fogok, ha a fűtés már normálisan meg van oldva, hosszú távon egyértelműen tudom, hogy ezzel ami most van semmire nem megyek.
A jó tanácsokat minden esetre köszönöm!
Azt pedig, hogy mikor és hogyan ballagok haza igazán kérek mindenkit ne próbáljátok meg kitalálni helyettem... Ha úgy jött ki akkor sajnálom, nem hiszti volt a célom, inkább ilyedség vezérelt. Most vagyok itt először úgy, hogy nem 40 fok van kint. És nem, nem azért vagyok itt mert anyuci nem veszi meg nekem az ájfon 25-öt, de ezt nem szeretném firtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!