Megéri vízforralót venni? Egy átlagos vízforraló mennyi idő alatt forral?
Fél - 1 liter vizet?
Gáztűzhelyen aránylag lassan forr fel a víz. Mindig otthagyom és vagy kiforr egy csomó víz, mire visszaérek :D vagy háromszor kimegyek és még mindig nem forr.
Ahol láttam vízforralót, ott olyan gyorsan felforr a víz, hogy nem kell otthagyni. De mindig társaságban vagyok olyankor. Lehet azért tűnik gyorsnak, mert társaságban vagyok. :D
Hány Wattos jó?
Ma kaptam ajándékba pénzt és 27-én már mennék is megvenni. Be szeretném biztosítani magam.
A Sencor jó márka?
Hausmeister-t nem szeretnék. A mikrónk az, és hát... :/
Általában 2000W teljesítmény és hamar felforralják a vizet.
Automatikus védelemmel ellátva túlmelegedés ellen.
3-4 ezerért már megfelelőt vehetsz.
Köszi szépen!
Az a baj, hogy 3-4 perc még ugyanaz, mint gáztűzhelynél. Vagy már nem? :/
Én ált délután iszom teát, 3 dl vagy többet és megkínálom családtagomat, így bő fél liter.
Ha egyedül iszom egy bögre teát, akkor jó a gáztűzhely, de ez a ritkább felállás.
2-3perc egy teli ami kb 1,5liter de attól is függ hány deci vizet melegítesz és hogy hány fokról indul,télen ugyebár kicsit hidegebb a víz mint nyáron.
1 liter szerintem meg van másfél perc alatt,most nem mérem azért le.
összességében kb 3 max 4forint egy teli vízforralónyi víz melegítése,1literé meg kb 2-2,5ft lehet.
elhanyagolható összeg,olyan sokszor úgy sem használnád hogy ez meglátszódjon a villany számlán.
Mi a gond a műanyaggal?
Eddig szinte csak olyan láttam (háztartásokban).
Gondolom a fém drágább :/
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nos, megvettem.
1 l, 1500 W, fém.
Lekopogom, nagyon jó.
Két bögre teához való vizet körülbelül már annyi idő alatt felforral, amíg előkészítem a teafüvet.
1 l már lassabban forr fel, de azt se lehet a gáztűzhelyi melegítéshez hasonlítani.
Szóval megérte.
A teafilter is jobban kiázik, hamarabb és kevesebb kell belőle, mert ugye a víz kancsóba öntésekor keresztülöntöm rajta a forró vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!