Ha egy teljesen átlagos gázrózsából folyik a gáz, az kb. mennyibe kerül óránként?
Figyelt kérdés
Vettem rizst és egy csomó ideig kell főzni. Régebben előfőzött/ előgőzöltet vettem.
Most, hogy így várni kell rá egy csomót elgondolkodtam, hogy tényleg: mennyibe is kerül ez nekem?
Ha mondjuk egy óráig főzök az kb. mennyi?
Nem átalányt fizetek, mielőtt valami okoskodna!
2014. dec. 4. 20:25
1/6 anonim válasza:
Főzéssel minimális mennyiségű gáz fogy, a fűtés az, ami eszi. Mi mindennap többször főzünk, sütünk, és amikor nincsen fűtés, mindig 10 ezer forint alatt van a számla.
2/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy a konyhában a meleg víz is gázról megy, szóval ebben még az is benne van.
3/6 anonim válasza:
Leolvasod a gázóraállást. Majd főzöl egy órát és újra leolvasod. Majd felhívod a szolgáltatót meg kérdezed mennyi egy m3 gáz. Hihetetlen módszer mi?És képzeld el ezzel a módszerrel a víz és a villany fogyasztását is ki tudod számolni. Bár kétlem hogy egy óra főzést pontosan ki jelezne a gázóra, úgy hogy főzz 24 órán keresztül a kapott eredményt el osztod 24-el és kész.
4/6 anonim válasza:
A gázzal való főzés nem vészes, én két alkalommal is főztem lekvárt órákig nyáron, és nem fogyott el egy köbméter. (125 Ft)
A rizset úgy főzöm, hogy egy bögre riszet megfuttatok egy kis olajon, és két bögre vizet adok hozzá és megsózom, lefedem. 10-15 perc alatt nagyjából elfővi a levét. Ekkor eloltom a lángot, és letakarom, bebugyolálom még 15 percre. Teljesen puha lesz ott a saját gőzében.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez csak az előfőzött vagy előgőzölt rizsre igaz.
2014. dec. 5. 20:40
6/6 anonim válasza:
Bármelyik A vagy B típusú rizzsel így csinálom. Mostanában nem használok gőzölt rizset, mert szemtelenül drágán adják, és rájöttem, hogy az akciós rizs is éppen olyan jó, csak negyed annyiba kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!