át 4-5 percig tartó zuhanyzás során (lent leírt módszer) kb. mennyi liter víz folyik el? És egy fürdés során ahol egy teljesen átlagos, mindennapi, NEM sarokkád felét megtöltik?
ööö. ha tudod a kád paramétereit, matematikailag ki tudod számítani a fürdőzéskor a vízfogyást. zuhanyzáskor bedugaszolod a lefolyót és utána szintén leméred a vízmagasságot.;)
amúgy vannak ilyen spec zuhanyzófejek, ami úgy néz ki, mint egy locsolópisztoly és ha lenyomod a billentyűt, megy avíz, ha elengeded, nem fog:) így nem kell állandóan a főcsapon állítgatni...
Nézd meg a vízóra állását (ne csak az egész köbmétereket) zuhanyzás, ill. fürdés előtt és után.
Nállunk nincs zuhanyzó, de a kádban hagyjuk a vizet, és azzal öntjük le a WC-t.
Ha megérted, hogy mennyi víz fogy, megírnád?
Hát engem most kezdett foglalkoztatni a dolog.
Megmértem. Az asszonyom zuhanyozni szokott kb 15 perceket.
Nem spórol a vízzel, ahogy te írtad. A vízóra szerint 127 liter vizet használt el. Gondolom 5 perc zuhanyzással spórolós technikával lehetne akár 30-40 liter is.
Én fürdeni szoktam átlag méretű kádban, De csak félig engedem így használtam 230 liter vizet. Tehát ha zuhanyzol a spórolós módszerrel akár 200 liter vizet is megspórolhatsz egy fürdés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!