Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fűtesz már így augusztus végén?

Fűtesz már így augusztus végén?

Figyelt kérdés
Ma voltam a Bakonyban, a faluban volt 1-2 kémény, ami füstölt. Vizet melegíthettek, vagy fűthettek már? Kicsit furcsa, de nyilván ha fázik az ember, akkor fűt.
2021. aug. 26. 19:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
36%

Jövőre meg megint lehet 36 fok is, akkor télen se fűtesz? :)

Hogy függ össze a kettő, hogy ha melegebb lesz (majd valamikor), akkor nem fűtesz?

Ilyenkor minimális fűtéssel beállíthatod a kellemes hőmérsékletet, szó szerint napi néhányszor 10 perc fűtés elég hozzá, ha gázfűtés van, a termosztát majd intézi. Egy gombóc fagyi árából napokig jó idő lesz bent.

2021. aug. 29. 11:39
 22/22 anonim ***** válasza:
66%

#21 látom a szavak kiforgatása az nagyon megy! Én meg azt nem értem, hogy a jövő nyár és a tél, hogy jön ide... Kedd-szerda legjobb tudásom szerint egy hangyányit közelebb van, mint a jövő nyár. És két nap alatt talán(!) kevesebb hőt veszít a lakás, mint fél év alatt, úgy hogy most is 20 fok van kint. De bizonyára én tévedek...

Köszönöm a kioktatást, de ha megengeded had döntsem el, hogy milyen a saját hőérzetem és hány fokban érzem jól magam! Mint írtam 21 fok nekem teljesen megfelelő, legfeljebb egy pulóvert felveszek és ennyi. Télen se szoktam 21-22 fok fölé fűteni. Minek csináljak szaunát?! Ha neked arra van igényed, hogy alsóneműben flangálsz a lakásban, akkor fűtsél nyugodtan akárhány gombóc fagyi árán! Aztán pár nap múlva gondolom megy a klíma nálad ezerrel. Ha neked így megfelel, hajrá!

2021. aug. 29. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!