Fűtesz már így augusztus végén?
Remélem olyan tél lesz mint tavaly, hogy novemberig ne kelljen fűteni. Túl sokáig volt hideg tavasszal ami nem tesz jót a büdzsének.
Egyébként végre élhető az idő, eszembe nem jutna befűteni.
Persze ahol pici baba van, ott más a helyzet, min. 22 foknak meg kell lennie.
Hol?
Meztelenül ülök a városi hősziget közepén és melegem van.
Nem direkt, de fűtöttem tegnap hajnalban...
Éjszakára nyitva maradtak az ajtók meg ablakok, mert még tartja az épület a meleget, és bent meleg volt. De hajnalra kint 9 fok lett, ami a nyitott bejárati ajtó miatt beindította a fűtést. (Nem szoktam kikapcsolni nyárra a gázkazánt, mert eddig akárhányszor kikapcsoltam, mindig szerelőnek kellett beindítani. Most már vagy 15 éve nem volt leállítva nyárra, azóta mindig jó.)
Atya ég! :OOOO Dehogy fűtök augusztusban! Kellemes 23-24 fok van a lakásban. Végre lehet normálisan aludni.
Én is láttam olyanokat, akik már most nagykabátban voltak az utcán. Én tegnapig rövidgatyában jártam, ma húztam először hosszút. De egy pólóban simán elvagyok. Eszem ágában nem lenne se kabátot húzni, se fűteni. Mi lenne télen, a mínuszokban?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!