Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik a jobb mélyhűtő? A...

Melyik a jobb mélyhűtő? A fekvő vagy az álló?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 12:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az álló.

A fekvőnél minden esetben hajolgatni kell, az állónál csak akkor ha olyat veszel elő, amit lentre teszel.

Ha olyan mirelited van, amit tudod később hasnálsz alulra tudod tenni, amik gyakoriak azt pedig felülre.

MEg jobban is mutat. Szerintem.

2010. aug. 30. 12:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy szekrény-egy láda !
2010. aug. 30. 12:15
 3/14 anonim ***** válasza:
a fekvővel azis a baj hogy sok helyet foglal rá meg nem pakolhatsz mert nem tudod kinyitni
2010. aug. 30. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Attól függ... A fekvő általában nagyobb rakterű,az álló inkább a mindennapos használatban praktikus. Energiafogyasztás szempontjából a fekvő jobb, mivel a nyitogatásnál a hideg nem "esik" ki a fagyasztótérből.
2010. aug. 30. 12:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi az hogy álló+fekvő????

Kereskedő vagyok,"hallottam" felülnyitós HŰTŐLÁDÁRÓL, ami energiatakarékosabb,mert nem "megy "bele a meleglevegő, de nehezebben rakodható,mert egy tér! Van a FIÓKOS,ami jól rendezhető de valószínűleg többet fogyaszt valamivel,mert a melegre nyitom az egész ajtót!

2010. aug. 30. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Én büszke nem lennék rá, hogy kereskedő vagyok!

Logikus, hogy az álló olyan mint a hűtő csak mélyhűtő kivitelben, a fekvő meg olyan mint egy nagy doboz (és az a felülnyitós segítségképp mondom)

2010. aug. 30. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
A fekvő szerintem praktikusabb, mert ott csak bedobálod a cuccot azt cső. Amíg egy állónál még rendezgetni kell, hogy megálljon, nem csúszik ki stb...
2010. aug. 30. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Márpedig én büszke vagyok rá hogy kereskedő vagyok és igenis így TANULTAM!!!! /ezt segítségképp mondom:)/ Fekvő hűtő? Attól hogy doboz még nem fekszik ,ezért LÁDA!!! NAGYOKOS...
2010. aug. 30. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:

De ha annak híja nagyokos valaki akkor azért az üzletben kellene tudni vérbeli kereskedő látszik.

Egy szó sem volt arról, hogy valaki ne tudná fekvő hűtő, mélyhűtő ládának nevezik ezt még a fogyatékos is tudja, csak te nem. Ha valaki bemegy az üzletve és ezt kéri, elküldöd hogy nincsen????

2010. aug. 30. 13:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Mé a vita,mikó verekönni is löhetne ?!
2010. aug. 30. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!