Melyik a jobb mélyhűtő? A fekvő vagy az álló?
Szerintem az álló.
A fekvőnél minden esetben hajolgatni kell, az állónál csak akkor ha olyat veszel elő, amit lentre teszel.
Ha olyan mirelited van, amit tudod később hasnálsz alulra tudod tenni, amik gyakoriak azt pedig felülre.
MEg jobban is mutat. Szerintem.
Mi az hogy álló+fekvő????
Kereskedő vagyok,"hallottam" felülnyitós HŰTŐLÁDÁRÓL, ami energiatakarékosabb,mert nem "megy "bele a meleglevegő, de nehezebben rakodható,mert egy tér! Van a FIÓKOS,ami jól rendezhető de valószínűleg többet fogyaszt valamivel,mert a melegre nyitom az egész ajtót!
Én büszke nem lennék rá, hogy kereskedő vagyok!
Logikus, hogy az álló olyan mint a hűtő csak mélyhűtő kivitelben, a fekvő meg olyan mint egy nagy doboz (és az a felülnyitós segítségképp mondom)
De ha annak híja nagyokos valaki akkor azért az üzletben kellene tudni vérbeli kereskedő látszik.
Egy szó sem volt arról, hogy valaki ne tudná fekvő hűtő, mélyhűtő ládának nevezik ezt még a fogyatékos is tudja, csak te nem. Ha valaki bemegy az üzletve és ezt kéri, elküldöd hogy nincsen????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!