Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez a járda miért lett ilyen?

Ez a járda miért lett ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kb 2,5 hete csinálták. Nagyjából 1 hét után kezdtek el látszódni ezek a foltok. 10 napon keresztül volt locsolva.

Tudom, tudom, beszéljek a kivitelezővel, de először szeretnék máshonnan is választ kapni, hisz teljes mértékben laikus vagyok.

2021. jún. 11. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap utána lehet reklamálni, addigra már biztosan végleges állapotba kerül a beton. Bár, esztétikai hiba miatt felesleges.
2021. jún. 11. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Nem egyneletesen lett lesimítva (az egyenleteset időben értem)
2021. jún. 11. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Ez gáz.
2021. jún. 11. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem siettek és nem lett alaposan megkeverve, azaz ott kevesebb a cement így agyagosabb maradt a "beton".
2021. jún. 11. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Aki szerint gáz, az ne gondolja, hogy ha tisztára megcsinálják, akkor fél év múlva nem ugyanígy fog kinézni. Ez beton, mellette ráadásul föld van. Rövid időn belül olyan csúnya lesz, hogy a képen szereplő állapot versenyre kelhetne vele szépségben.
2021. jún. 11. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
De kur.vajó hogy olyan képmegosztó oldalt használsz ahol fél nap se telik el mire nem elérhető a kép...
2021. jún. 11. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Semmi baj nincs ezzel a betonnal.

Viszont ennyi hülyeséget rég olvastam már mint amit itt egyes válaszolók írtak...

2021. jún. 12. 03:17
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Nincs vele semmi baj. A pár hetes beton nem szokott egyszínű lenni.

A simogatásnál egyenetlenül gyűltek össze a nagyobb szemcsék meg a porszerű részek, ezért nem egyenletesen vezeti fel a felszínre a még benne lévő nedvességet, ill. a kötés során se egyenletesen jött fel, és egyes részek esetleg kiszáradtak, máshogy történt a kötés. Ezzel nem lehet mit tenni, két hónap múlva nem lesz ilyen feltűnő, jövő tavaszra meg egyszínű lesz.

2021. jún. 12. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!