Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért száll a por reggelente...

Miért száll a por reggelente a szobámban?

Figyelt kérdés
Minden reggel amikor felkelek, azt látom hogy ahogy süt be a nap az ablakon, ott lehet a legjobban látni hogy valami por száll vagy lebeg, és nem tudom hogy ez ártalmas e az egészségre és ha igen, vagy ha nem, akkor is hogy lehet megszüntetni? Mert engem idegesít...
2010. aug. 24. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak reggel száll, de csak akkor látod a napfény által :)
2010. aug. 24. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hú, azt hittem csak nálam van így, és engem is idegesít... remélem ez nem ártalmas.. vagy ilyesmi
2010. aug. 24. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van, reggel a két éves lányom direkt püföli a kanapét, nézi a napfényben ahogy száll, és vigyorogva mondja, hogy "pojcicák" (porcicák). Egész nap ebben vagy, de csak a napfényben lehet látni. :) Nem ártalmas, csak ha por vagy atka-allergiád van, akkor nagyon sűrűn kell porszívózni.
2010. aug. 25. 00:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor megnyugodtam, köszönöm :)
2010. aug. 25. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!