Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki milyen fejlesztésnek...

Ki milyen fejlesztésnek örülne Óbudán? Közlekedési, útfelújítási, parkok, járdák, közterek, terek, kertek, házak, intézmények. Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 05:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a Bécsi-út/Vörösvári úti végállomás után a villamosvonalat meghosszabbítanák a bécsi úti vasútállomásig, az nagyon jó lenne.
2021. jún. 2. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:

P+R parkolók kellenének a tömegközlekedési csomópontok mellett, hogy az agglomerációból beérkező autósok ne a III. kerületi lakók parkolóit használják, hanem akár ezer számra le tudják tenni az autóikat kultúrált körülmények között.

A Flórián téri P+R parkoló pl. semmilyen észrevehető célt nem képes betölteni a maga kb. 25 helyével. A Szentendrei útról érkező több ezer autót nem képes befogadni, sőt, még behajtani is csak nehézkesen lehet.

2021. jún. 2. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Az első javaslatot elvetették amennyire én hallottam nem élvez prioritást.

P+R-t pedig jóval kintebb kellene létesíteni. Túl sok autó jön be az árpád hídig, kéne + duna híd, hogy csökkenjen óbudán az átmenő forgalom.

2021. jún. 3. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy ki minek örülne. Nos, én ezeknek örülnék.
2021. jún. 3. 09:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Ne örülj ezeknek!
2021. jún. 3. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem haragszol, majd én eldöntöm, hogy minek örülnék és minek nem.
2021. jún. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!