Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol, vagy hogyan keressek a...

Hol, vagy hogyan keressek a lakáomba illő tárgyakat, díszelemeket?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen (Főleg) helyek, oldalak ahol lakásfelszereléseket, designelemeket,lámpákat/fényeket, dísztárgyakat, (stb...) lehet vásárolni?

Most sok szabad hely van a lakásomban, és nagyon szeretném "feldíszíteni", felszerelni, kiegészíteni, szép látványelemekkel ellátni, szebbé, érdekesebbé tenni.

(Nincs olyan nagyon sok pénzem, de apránként nekem nagy élmény fejleszteni, felszerelni jobbnál jobb dolgokkal, design elemekkel a lakásom teljesebbé tenni. A kinézetét, jobbátenni, küllemét, jellegét felszerelésekkel ellátni.)

Többnyire szép, design elemekkel szeretném "fantasztikusabbá" tenni otthonom.

Vannak ilyen helyek, (esetleg oldalak) ahol be lehet ilyeneket szerezni Budapesten?

#design #tárgy #Otthon fejlesztés #Lakás elemek #Szép tárgyak
2020. szept. 16. 03:02
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Vatera

Jófogás

FB-csoportok

Marketplace

Lakberendezési áruházak

Plázák

Kínai boltok

Közértek

Antikvitások

2020. szept. 16. 03:07
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Tudom ajánlani a KIK, és Pepco üzleteket. Olcsók viszonylag, és szép dolgaik vannak, mindenféle.
2020. szept. 16. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ami dugig van ilyenekkel, az a Mömax.
2020. szept. 16. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, jysk, ikea, mömax, pepco fb csoportok vatera stb. ezekben mind vannak dekorációk:)
2020. szept. 16. 18:43
 5/6 Kiss Júliabea válasza:
47%
Sok jó ötletet kaptál, én annyival egészíteném ki, hogy először határozd meg, hogy milyen stílust érzel közelinek magadhoz. Ehhez sok képet érdemes nézegetni és elemezni magadban, hogy mi áll közel hozzád (nem ugyanaz, hogy tetszik)És ha sikerült leszűkíteni valamelyest, akkor könnyebb már keresglni. Pl.: Az IKEánam letisztult formákat találsz a Vaterán múltbéli stílusokhoz kötődőket is. Ha stílus mellett nem tudsz elkötelezősni, akkor egy szín mellett, vagy anyagfelhasználás mellett.Egyáltalán döntsd el, hogy sok tárgyat, vagy keveset akarsz magad körül látni.
2020. szept. 18. 08:38
 6/6 anonim válasza:
91%

Szia!

A stílust tényleg fontos meghatározni, most sokfelé a letisztul, egyszerű design dominál én mondjuk imádom mert abszolút skandináv a kedvenc stílusom.

Én albis vagyok és csomó üres hely van még nálam is a szobámban, de jobbnál jobb ötleteim vannak, csak hát igen, nem olcsó.. Jysk-öt én drágállom már egy kicsit, kevesebbért kapsz hasonló stílusú tárgyakat már a H&M Home-ban is. Én pl. kevesebbért találtam szennyeskosarat :D

Ikea nekem nagy kedvenc, adok-veszek oldalon még nem néztem ilyesmiket, de Budapesten nagyobb városon simán lehet jó ötlet! A Favi-n is vannak jó cuccok, Pepco-ban néha néha ki lehet fogni apróságokat, de volt hogy semmi érdekeset nem találtam, vagy minőségben nem volt az igazi..

2020. szept. 24. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!