Hol, vagy hogyan keressek a lakáomba illő tárgyakat, díszelemeket?
Vannak ilyen (Főleg) helyek, oldalak ahol lakásfelszereléseket, designelemeket,lámpákat/fényeket, dísztárgyakat, (stb...) lehet vásárolni?
Most sok szabad hely van a lakásomban, és nagyon szeretném "feldíszíteni", felszerelni, kiegészíteni, szép látványelemekkel ellátni, szebbé, érdekesebbé tenni.
(Nincs olyan nagyon sok pénzem, de apránként nekem nagy élmény fejleszteni, felszerelni jobbnál jobb dolgokkal, design elemekkel a lakásom teljesebbé tenni. A kinézetét, jobbátenni, küllemét, jellegét felszerelésekkel ellátni.)
Többnyire szép, design elemekkel szeretném "fantasztikusabbá" tenni otthonom.
Vannak ilyen helyek, (esetleg oldalak) ahol be lehet ilyeneket szerezni Budapesten?
Vatera
Jófogás
FB-csoportok
Marketplace
Lakberendezési áruházak
Plázák
Kínai boltok
Közértek
Antikvitások
Szia!
A stílust tényleg fontos meghatározni, most sokfelé a letisztul, egyszerű design dominál én mondjuk imádom mert abszolút skandináv a kedvenc stílusom.
Én albis vagyok és csomó üres hely van még nálam is a szobámban, de jobbnál jobb ötleteim vannak, csak hát igen, nem olcsó.. Jysk-öt én drágállom már egy kicsit, kevesebbért kapsz hasonló stílusú tárgyakat már a H&M Home-ban is. Én pl. kevesebbért találtam szennyeskosarat :D
Ikea nekem nagy kedvenc, adok-veszek oldalon még nem néztem ilyesmiket, de Budapesten nagyobb városon simán lehet jó ötlet! A Favi-n is vannak jó cuccok, Pepco-ban néha néha ki lehet fogni apróságokat, de volt hogy semmi érdekeset nem találtam, vagy minőségben nem volt az igazi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!