Hány négyzetméter ez a terület ?
sziasztok tudom rossz kategoria de nem tudtam hova sorolni a kérdésem de ide többen is szoktak írni helyesírási hibákért elöre is sory
udvart szeretném viacolorni le mértem az udvart 29 méter hosszu és 9 méter széles szegélyt már meg vettem hozzá és rendeltem 10 raklap viacolort eggyenlőre ugye az durván 100 négyzetméter
ez a 29 méter hosszu és 9 méter széles területet meg tudnátok nekem írni hogy hány négyzetméter lehet naggyából?
neked mi bajod van ember? mert aki nem matek zseni annak segiteni se kell ?
nem birtam ki számolni a négyzetmétert na most már meg ál a világ aszt se tudjam hova szaladjak vagy jön a világvége? a házamat én csempéztem tapétáztam parkettáztam álmennyezet olyan kaput csináltam hogy sírva fakadsz ne nézz totál hülyének mert nem birtam ki számolni egy kibe ba..zott négyzetmétert
Matek?
Amikor suloba jártam, akkor alsó tagozatban volt számtan, mértan.
A négy alapművelet megvolt első osztályban.
Szöveges feladat akkir még nem, de szerintem másodikban már igen.
Szélesség szorozva hosszúsággal az nem metek.
Ezt 3. osztályban tanulták a gyerekek.
Ha mindenféle burkolást csináltál a házadban, ott is ki kellett számolni, hogy miből mennyi kell.
Az hogy sikerült?
Csempét, tapétát ráadásul bonyolultabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!