Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány négyzetméter ez a terület ?

Hány négyzetméter ez a terület ?

Figyelt kérdés

sziasztok tudom rossz kategoria de nem tudtam hova sorolni a kérdésem de ide többen is szoktak írni helyesírási hibákért elöre is sory

udvart szeretném viacolorni le mértem az udvart 29 méter hosszu és 9 méter széles szegélyt már meg vettem hozzá és rendeltem 10 raklap viacolort eggyenlőre ugye az durván 100 négyzetméter

ez a 29 méter hosszu és 9 méter széles területet meg tudnátok nekem írni hogy hány négyzetméter lehet naggyából?

2021. máj. 18. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Én továbbra is nagyon szívesen fogok neki válaszolni
2021. máj. 18. 22:45
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező: a 8 általános megvan?
2021. máj. 18. 22:49
 13/25 A kérdező kommentje:

neked mi bajod van ember? mert aki nem matek zseni annak segiteni se kell ?

nem birtam ki számolni a négyzetmétert na most már meg ál a világ aszt se tudjam hova szaladjak vagy jön a világvége? a házamat én csempéztem tapétáztam parkettáztam álmennyezet olyan kaput csináltam hogy sírva fakadsz ne nézz totál hülyének mert nem birtam ki számolni egy kibe ba..zott négyzetmétert

2021. máj. 18. 22:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
ugy oszinten? de, total hulyenek nezlek.
2021. máj. 18. 22:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Le szarom a választ meg kaptam joét
2021. máj. 18. 23:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Matek?

Amikor suloba jártam, akkor alsó tagozatban volt számtan, mértan.

A négy alapművelet megvolt első osztályban.

Szöveges feladat akkir még nem, de szerintem másodikban már igen.

Szélesség szorozva hosszúsággal az nem metek.

2021. máj. 18. 23:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel feltételezem, az udvar téglalap alakú, a hosszúságot összeszorzod a szélességgel (számológéppel persze), és megkapod a négyzetmétert, ami 198. Az első kommentben írt korrigált értékekkel számoltam (22m és 9m). Ha a 10 raklap viacolor az durván 100 négyzetméter (bár nem tudom, ezt hogy számoltad ki, és tényleg annyi-e), akkor még további 10 raklapra lesz szükséged.
2021. máj. 18. 23:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt 3. osztályban tanulták a gyerekek.

Ha mindenféle burkolást csináltál a házadban, ott is ki kellett számolni, hogy miből mennyi kell.

Az hogy sikerült?

Csempét, tapétát ráadásul bonyolultabb is.

2021. máj. 19. 11:15
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
A raklap nem mértékegység. A Viacolor térkövekből különféle mértek és formák léteznek. Hogy egyszerű szorzás sem megy, amit egy ötödikesnek is simán meg kell oldania, de honnan tudjuk, hogy amit rendeltél, mekkora felületre elegendő. Sejtésem szerint már bőven sok az a tíz raklap, de tévedhetek is.
2021. máj. 19. 11:38
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
#19: az EUR raklap az majdnem pontosan 1 negyzetmeteres (0.96 amugy). 6 centis standard vastagsaggal szamolva abbol 10nm-nyi az 0.6 kobmeter, aminek sulya majd' masfel tonna (ennyit bir az EUR raklap hivatalosan), szoval tobb nem nagyon fer ra...
2021. máj. 19. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!