Ennyire ciki szülőkkel élni?
Csak tippelek Budapesten élsz?:D ott mennek így az árak.
Én is a szüleimmel élek...egyáltalán nem érdekel mit szólnak hozzá az emberek,nem születtem gazdagnak és nem is lettem az még...kölcsönt meg nem akarok felvenni (nem is adnának).
Egyedül vagyok szóval nem is lenne értelme egy családi háznak..azért hogy egyedül futkározzak benne? Nem valami vonzó ötlet.
2021. máj. 17. 18:15
2/11 anonim válasza:
Én is 27 éves koromig mamahotelben éltem. Egyáltalán nem zavart. Össze tudtam spórolni a jelenlegi lakásom vételárának egy nagyobb részét. Így egy minimális hitelre volt szükségem. Egyáltalán nem bántam meg, hogy 26 éves koromig a szüleimmel éltem. Ha 18 évesen elköltözöm albérletbe, akkor valószínű hogy 50 évesen sem lenne lakásom. Mert a pénzt konkrétan az ablakon dobáltam volna ki, egy albérletben. Szerencsére jó a kapcsolatom a szüleimmel, így megtudtam tenni azt, hogy ott éltem. Engem soha nem bántottak ezzel ismerősök, barátok, hogy otthon élek. Lehet, hogy te nem jó társaságban vagy? Esetleg ha interneten olvasod, ezeket a nethuszárokat, akkor azzal nem kell foglalkozni. Ismeretlenül bárki azt mond amit akar. Szerintem egyáltalán nem ciki a szülőkkel élni! :)
2021. máj. 17. 18:18
3/11 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok és itthon lakok...és akkor? Havi 180 nettóval elás minket a rendszer a föld mélyére...ez van. Majd valahogy lepörög a élet, utánna majd nem kell gondolkozni ilyeneken.
2021. máj. 17. 18:26
5/11 A kérdező kommentje:
Én valami kis zártkertbe gondolkozom egy ideje, de azoknak is úgy elment az ára, hogy az valami hihetetlen.
Nem tudom kikre szabják ezeket, de nem az átlagra az biztos.
2021. máj. 17. 18:37
Nem gáz a szülőkkel élni, inkább tudatos lépés. Én éltem albérletben, ritka jó dolog, hogy fél hónapot azért dolgozol, hogy legyen tető a fejed fölött.
2021. máj. 17. 18:41
Jobb mint az albérlet. Spórolsz lehet venni olcsóbb jelyen ahol azért még munka is van. Nem szégyen szülőkkel élni
2021. máj. 17. 19:57
Senkinek semmi köze hozzá, én is így élek, itt a 3 szobás lakás, kényelmesen elférünk, most akkor azért költözzek el, mert van akinek ez nem tetszik?
2021. máj. 17. 21:41
Csak szolok,h Budapesten jelenleg 70-80 ezer plusz rezsiert kapsz a belvarosban a korutnal kislakast !!!!!
Sot mamahotel : kulonbejaratu szobat lehet berelni 30-40 plusz rezsi olyan lakasban,ahol laknak tobben. Furdo wc konyha kozos. De egy no se mondhatja,h onallotlan vagy meg mamahoteles. A szobat altalaban kulcsra lehet zarni.
A kulfoldi lakotarsak vagy multinal dolgozo magyarok semmidet nem eszik ki a hutodbol es a furdoszoba cuccaidhoz se nyulnak.
2021. máj. 18. 01:37
Kapcsolódó kérdések: