Takarítószolgálatot kilehet hívni egy magánlakáshoz? Mennyibe kerül sac/kábé egy ilyen szolgáltatás?
A saját lakásomra gondoltam, mert egyszerűen KIZÁRT, hogy én jól tudjak takarítani - próbálkoztam már sokszor, de sosem sikerült igazán, valahogy sosem olyan a végeredmény, mint a "normális embereknél". Mára a kedvem is elment ettől, gyűlölöm az egész takarítást. Jön a nyár, a meleg miatt még kevésbé lesz kedvem/erőm ehhez.
Kihívhatok valami takarítószolgálatot a konyhám/előszobám/fürdőszobám kitakarítására? (A háló/nappalimat és a wc-t megoldom) Miket vállalnak el ők? Tűzhelytakarítás, felmosás és ilyen "konyhapult letisztítás" pl. elérhető? Hoznak felszerelést vagy nekem kell adni ilyenkor?
Mennyi jattot illik adni?
Áh, sajnos vidéki város, úgyhogy akkor nem nyerő. Igazából egy olyan takarító kellene aki csendben van, nem zavarja, hogy otthagyom és visszatérek a nappalimba, ahová nem nagyon jöhet be (itt vannak a számomra értékes dolgok) és nem szól be azért, mert nagyon béna vagyok mindenben amihez kézügyesség kell.
Mert így csak növekszik a baj jelenleg, egyre "csúnyábbak" ezek a területek. És hiába mosom le meg ilyesmi, ugyanolyan rossz, mint előtte és közelében nincs annak amilyennek lennie kellene.
"Ha gond önnek a takarítás és erre keres valakit, takarosan takarít és ön még meg is takarít!"
SEBAJ JÖVÜNK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!