Miért nézik le a panelházban lakókat?
Itt gyakorin több kérdést vagy választ látok, ahol teljesen lesajnáló hangnemben beszélnek a panelokról és azok lakóiról. Én egyszerűen nem értem, mi ennek az oka. Én családiból költöztem fel Budapestre, és ilyen ingatlanárak mellett panelt tudtam venni. De ezt nem úgy éltem meg mint valami tragédiát. Szerintem több pozitívuma is van a lakótelepi életnek, pl. szupermarketek 2 percre vannak, buszmegállók, is pár percre stb. Sok park van, sportolási lehetőségek, egyszóval élhető környezet.
Én őszintén nem értem, miért olyan nagy "büszkeség" az ha valaki családiban lakik, főleg mondjuk ha nem is olyan jó állapotú. Vagy itt mindeki olyan gazdag, hogy szuper házakra meg téglalakásokra telik?:D
Meg többször láttam olyan válaszokat, hogy "hát nekem ingyen se kéne panel" amit gondolom ők sem gondolnak azért komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!