Költözéshez le kell engedni a fagyasztót?
Annyira összecsúszott most minden költözés előtt, hogy teljesen kiment a fejemből. Ráadásul felújítottuk az új lakást, és így rendeltük a kaját, fullon a fagyasztó.
Hogyan tudnám megmenteni ezeket az ételeket?
Melyiket akarod megmenteni??
Rendelt, vagy ami benne van??
Ez a rendeles mit takar??főtt étel vagy elelmiszerboltbolt??
allva is kell hagyni x órát bekapcsolás előtt.
Milyen dolgok vannak benne?? Nyers vagy fott??
Huto taska nincs??tobb. Vagy tudsz kölcsönkerni?
Jegakkuk??
Valakinél hely?
Hány órát fog tartani a költözés?
Mert elvileg egy 24 órás áramszünetet is át kell vészeljen egy teli fagyasztó, kiengedés nélkül.
Ha lesz olyan költöztető csapatod, hogy heresérv nélkül megemeljék és vigyék a fagyasztódat, akkor gond egy szál sem.
Itt kihúzod, ott bedugod és kész!
Soha nem eregettem (3 költözés) a fagyasztót!
Annyi volt, hogy míg vitték, kiszedtük a kosarakat, vagy fiókokat - mikor mit - a kocsin aztán visszatettük. Lepakoláskor ugyanígy.
Köszönöm a válaszokat!
Mirelit zöldség van benne, meg hús főleg. 6 fiókos álló hűtőszekrény.
Nem sokáig fog tartani, 35 km a táv. Én is úgy tudom, hogy 24 órát bírnia kellene a fagyasztónak, de többen mondták, hogy le kell engendi.
Nagyon boldog lennék, ha nem kéne!
Nem kell leengedni Kérdező, akárkitől akármit hallottál, mert szeretnek az emberek okoskodni-fontoskodni!
Ez meg milyen marhaság lenne?
Akkor minden család költözés előtt egye ki a fagyasztót, vagy más módon szabaduljon meg a tartalmától?
Ráadásul egy 6 - valójában 5,5 - rekeszes szekrényt simán elvisznek tele is. Egy 300 literes hűtőláda már húzósabb lenne, de az is megoldható.
Azért illik kipakolni a bútorokat szállítás előtt... Ha brigád viszi, akkor is. Egy bepakolt 6 rekeszes (150-180 centis) álló fagyasztóba egy mázsa cuccot simán be lehet pakolni. A hűtő üresen meg lenne mondjuk 15 kiló, baromira nem mindegy.
A kipakolt cuccot tartsd egyben, hús középre, kívülre zöldség, takard be néhány réteg pokróccal, nem fog kiolvadni. Előtte pl. bepakolhatod a nagyobb bevásárlószatyrokba is, hogy kezelhető, szállítható legyen.
Ha időd van, és nem vagy útban, akár a teherautón is visszapakolhatod a cuccot a fagyóba, aztán az új helyen megint ki, megint be. De akkor már szerintem célszerűbb betakarni a paplanokkal, a hideget azok is bent tudják tartani 1-2 órára. Ha a hűtőt a végén viszik ki, és először rakják be, akkor viszonylag hamar használalni is tudod megint.
Ha nem volt megdöntve a hűtő a költözéskor akkor még bekapcsolás előtt sem kell "pihentetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!