Mekkora teherautó kell a költözéshez?
Albérletből költözünk albérletbe. Viszonylag kis lakásokról van szó (szoba-konyha), és mivel albérlet, nincs pl. konyhabútorunk, szekrénysorunk, gardróbunk... viszonylag kevés tehát a saját bútor. Lényegében ágy, asztal, komód, mosógép, meg a kisebb dolgok (mikró, tv és társai).
Meg hát a dobozok.
Naiv fejjel úgy képzelem, hogy ennyire, lényegében egy szobányi dologra elég egy kisebb autó, mondjuk egy 3,5 tonnás. (16 m3)
Most kértem árajánlatot, ahol az úriember mindenáron az 5 tonnás autót ajánlja. (24 m3)
Viszont nyilván ez jóval borsosabb árakat eredményez...
Valakinek van tapasztalata? Mekkora jármű kell a költözéshez?
Ha duplán bérelnék, ugyanott tartanék árban, mintha elfogadnám a drágább ajánlatot, értelmetlen.
Ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra.
Köszi, nekünk se szekrénysorunk, se ülőgarnitúránk, se foteljeink. :) Akkor jól gondoltam, hogy elég a kisebb.
Mondjuk közben már tárgytalan a konkrét dolog, mert mégse jó az az időpont, mikor mi akarunk költözni, úgyhogy kezdhetem elölről a keresgélést.
De az infók más cégnél is jól jöhetnek, szóval köszi mindenki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!