Felhasználtátok már a tavaly felhalmozott...?
...vécépapírt, gumikesztyűt, fertőtlenítőt, maszkot, tisztítószereket, lisztet, gyógyszereket, élelmiszereket stb.?
Tehát akik tavaly (2020) tavasszal felvásárolták a bolti készleteket, felhasználták már ezeket?
Tulajdonképpen önmagunkhoz képest felhalmoztunk. Ketten élünk és nem vagyunk nagyétkűek.
Nálunk a "felhalmozás" úgy nézett ki, hogy 5 kg hús, 2 kg cukor, 1 kg só, 2 liter olaj, 3 kg zsír, 2 kg rizs, 2 kg búzadara, 5 kg krumpli, 5 kg hagyma, tisztító és tisztálkodószerek, kutya-macskakaja, meg a fene tudja még mik, kb. ilyen nagyságrendben. (Pedig családi házban lakunk)
Az élelmiszer 90%-a még megvan, mert közben találtunk (falun lakunk) egy nagyon finom, házias kis csárdát, ahonnan a menüt (leves, második) 870Ft/menü a helyünkbe hozzák, kiszállítást sem kell fizetni. Finom, tartalmas és bőséges is, így nem vacakolunk főzéssel.
Hát ez a mi történetünk!:)
Mi attól féltünk, hogy a pánikvásárlók kiürítik előlünk a boltokat. És valamennyire igazunk is volt, egy rövid ideig hiány volt néhány árucikkből.
Attól nem tartottunk, hogy éhen halunk, mert valamilyen kaja biztosan lesz mindig a boltban. De az is idegesítő, hogy bemész a boltba, élesztőt akarsz venni sütéshez és nincsen. Szóval vettünk párat, amikor végre találtunk, és el is fogyott pár hét alatt.
Papírárút, tisztítószereket mindig 2-3 hónapra előre vásárlok, elmegyek kocsival a Tescóba, és telirakom velük a csomagtartót. Így kényelmesebb.
Minden felhalmozó ettől fél, ezért halmoz fel.:)
"Nem halmoztam fel semmit, ugyanúgy vásároltam. Mondjuk így is úgy néztem ki, mint aki halmoz. Kéthetente jutok el Pennybe vagy Lidlbe az öt fős családomnak bevásárolni. Úgy nézek ki mindig, mint aki a világvégére készül.😛"
:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!