Van értelme élni ha valószínűleg sose lesz saját ingatlanom mert olyan drága, albérletet se tudok fizetni, és örökre a családi házban ragadok?
"Itt van ez a tetves járvány is tán már utcán is maszk kell."
Ja, tán ha hordtátok volna eddig is, nem tartanánk itt....
Kérdező, légy optimista: van örökséged. Egyébként másokhoz csatlakozva: számtalan munkahely van az országban, ahol szállást is adnak hozzá. Ezért nem egy albérlet árát kell kifizetni, meg lehet próbálni spórolni. Mások minimális fizetésből gyermekeket is nevelnek.
" Sose menjetek vidékre. Sajnos én ide születtem. "
- Hol laksz?
Jött egyszer egy Budapesti Tanár a falunkba, ott szált meg és lesett az álla, ö azt mondta még van pár éve a nyugdíjig és lejön ide lakni, mert elképesztő milyen jó ez a hely.
Vidék több szempontból is előnyös de megvan a maga hátránya is ez esetben a Kormány jóvoltából a munkahelyek hiánya és a fizetések nem emelése.
Én Zemplénből jöttem fel Budapestre nem olyan régen, szerintem az ország legszebb helye és legszívesebben hazamennék és haza is megyek csak legyen egy kis pénzem. A hegyek a táj a levegő többet ér a szememben, mint Budapest.
De ha egy síksági részben laksz ahol, még erdő sincs akkor megtudlak érteni.
Pl: Tegnap láttam a Youtube-on, egy Átokháza nevű helyett idehaza, ahol minden második házban öngyilkos lett valaki. A talaj ott szeszélyes, homokos és nehezen művelhető. Hamar kiszárad.
- valószínűsítem, hogy tudod kezelni a kerti szerszámokat, láncfűrészt miért nem gazdálkodol?
- ha van erdő akkor menj ki sétálni! nézd a vadakat!
Szerintem meg a Budapesti élet egy nagy moslék... (örülök, hogy nem itt nőttem fel) itt az embereknek az a fontos, hogy Sznob cucca legyen, cigaretta, és ne keljen sokat dolgoznia a munkahelyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!