Miért van sok olyan lakás, ahol nincs normális wc papír tartó és a zuhanyzóban nincs polc felrakva?
Nekünk stabil és tartós. :)
Huh, most ezzel a kérdéssel megleptél, én még nem láttam olyan zuhanytálcát, aminek ne lett volna pereme... A "tálca" lényege hogy a belseje alacsonyabban van mint a pereme. Itt pl. sarokban pont el tud férni a tusfürdő vagy a szappantartó: [link]
Igény kérdése, mi eleve nem használunk "sok" kencét a fürdőszobában, konkrétan 1 db szappan az állandó termék, + heti egyszer sampon, balzsam, de ezek a fürdőszobaszekrényben "laknak", nem tároljuk állandóan a kádnál amúgy se. :)
Viszont ha több cuccnak kellene hely, akkor is max tapadókorongos megoldást választanék, azt el lehet tüntetni, a kifúrt csempét pedig nem, legalábbis nem egyszerűen és szépen.
#14 nem én írtam a #13-as választ, de nálunk is kád van, és nincs szükség zuhanyrózsa tartóra. Egyszerűen a csapra rakjuk, nem esik le róla, ezért felesleges bármit is fúrni vagy venni.
Amúgy a WC papírnak egy felfúrt kerámia tartója van nálunk, a kád mellett meg van egy emelvény, ahol minden elfér, de a zuhanyrózsának tényleg nem kell semmi, ha kádról beszélünk.
Nincs szükségünk tartóra.
(Én írtam a 13-ast)
Uhh, nekem meg ez annyira furcsa, gyűlölöm mikor felülről folyik a víz. Annál rosszabb nincs is, mint mikor nem mozgatható, csak fent van egy csonk és kész (pl. strandok zuhanyzójában szokott lenni ilyen)
Eddig nem is találkoztam senkivel, aki így használta volna, a legtöbb ismerősöm használaton kívül akasztja fel oda a zuhanyrózsát és kész. :D
Tényleg nem vagyunk egyformák. :)
#17 Nem szeretem, ha nem én irányítom a vízsugarat. Az a biztos, ha én fogom a zuhanyrózsát, akkor oda megy a víz, ahol szükség van rá.
Amúgy valószínűleg attól függ ez, hogy hogyan nőttünk fel, mit szoktunk meg. Sokáig pl. az se jutott eszembe, hogy sok embert állva törli ki, nekem az is nagyon furcsa, nem is egészen értem, hogy csinálják, és miért nem ülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!