Az otthonotokban hány fok szokott lenni bent télen? normális a 21 fok?
Mi most költöztünk egy 4. emelti panelba, 4 emeletes a ház. K.rva hideg van, nekem :D
A tulaj persze nem emlitette, h fűtéssel 21-22 fok lesz, reggel mikor felkelünk 16 fok van... Pedig szigetelt, új ablakok, ajtók, redúnyök, fontolgatjuk a költözést.Vagy mindenhol ennyi lesz?
Otthon nálunk 25-27 szokott lenni télen...
reggelre lehűl, nem tudom miért.. fűtéssel van 21-22
ablakok, ajtók újak
A 21-22 teljesen normális, valahol itt van az egészséges tartomány. Az nekem is fura, hogy új nyílászárók mellett ennyire lehűl, nem kéne, bár alváshoz szintén egészségesebb a hűvösebb.
A 25-27(!) fok az durván sok. A 25 még csak-csak, bár se a pénztárcának, se a környezetnek nem tesz jót ilyen melegre fűteni. A 27 az konkrétan valahol az elviselhetőség határán van (nekem legalábbis, nyáron van néha ennyire meleg bent, légkondi nélkül), és az már tuti nem tesz jót nektek se.
Ha fáztok, vegyetek fel egy pulcsit. A reggeli 16 foknak azért utánajárnék, hogy hol szökik el ennyire a meleg.
Kedves 5 os nincs ilyen h normalis.
Az ejszakai 16 fok meg egyenesen baromsag
"nálunk 25-27 szokott lenni"
Akkor ne lakást vegyetek ki, hanem egy szaunát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!