Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem folyik le a víz miért?

Kálvin Tamás kérdése:

Nem folyik le a víz miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok miértvan az hogy ha wc-t hiába pumpálom nem folyik le? Amikor pumpálom a fürdőkádból jön fel szó szerint a víz és a hagyne írjam le mi...De miért?

2021. febr. 18. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Dugulás..?!
2021. febr. 18. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam,de valami konkrétabb válaszra voltam kiváncsi.. Mit kell tenni ilen esetben? Hogyan tudnám meg oldani?
2021. febr. 18. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Az meredek. WC-nél 110-es cső megy, az nem nagyon tud vagy szokott eldugulni. Nem tudom milyen kifolyású de talán pumpálás helyett inkább próbáld esetleg áttolni valamivel.
2021. febr. 18. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Dugulás elhárítást vegyél igénybe.
2021. febr. 18. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
A közös csőszakaszba van dugulás. Ha társasház, akkor az közösbe tartozik. És mielőbb, mert a felettedlakók elárasztanak szószerint szarral.
2021. febr. 19. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Azon a csatornaszakaszon van dugulás, amire a szanitereid kötnek, közös ágon. Ha társasház, akkor lehet, hogy még lejjebb és ebben az esetben igaza van az 5-ös válaszolónak. Mielőbb értesítsd a közös képviselőt és beszéljétek meg ki hív dugulás elhárítót, mielőtt elárasztanak a felső szomszédok. Kopogj be hozzájuk, ha nincsenek sokan, hogy legyenek kedvesek egyelőre ne használják a fürdő-wc-t, amíg a probléma meg nem oldódik.

Ha családi ház, akkor legalább nem árasztanak el, de akkor is hívj duguláselhárítót.

2021. febr. 19. 10:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meg lett a probléma be volt fagyva a víz elvezető cső és emiatt nem folyt le.. Igazából anyukámé a ház de azt mondta szenvedve kellett még csináltatnia mert a szomszéd udvarán volt az elvezető aki elég mogorva.. Habár ilyenkor nem is értem miért nem vezetik be saját portára a víz elvezetőt? Mivel nincs joga senkinek be menni más portájára ez is csak meg beszélés alapon lett meg engedve.. Jogilag ilyenkor amúgy mi a teendő? Hisz más portáján nem lehet lenni..?
2021. febr. 19. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Csogorenyt vegyel.es dugd le oda.
2021. febr. 20. 02:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!