Mit tegyek, hogy a szomszédok ne legyenek dühösek?
Teljesen korrekt, ha szólsz neki. Nem hiszem, hogy ezek uán rádhívnák a rendőröket. Vagy ha igen, akkor ők a bunkók...persze ez nem vigasztalna, tudom :-)
Ha nem lesz hangos zene, akkor távolabbi szomszédoknak nem kell feltétlenül szólni.
Nincs más hely, ahol tarthatnátok?Mondjuk valaki, aki nem emeletesben lakik?
Itt nem csak az idősekről van szó..hanem főképp a kisgyerekes, babás szülőkről..Őket feltétlenül értesítsd,mert tapasztalatból mondom, elég zavaró tud lenni,ha éjjel a nemalvás miatt kikészül a család..:(
Nálunk egy éves volt a gyerek, mikor rendőrséggel vettettem véget egy szülinapi partynak. A gyerek szinte pattogott a matracán a basszustól. 3-ig bírtam, aztán (miután többször szóltam és semmi sem történt) kihívtam a rendőröket. Azóta nem volt buli. :))
Baromi idegesítő mások bulizását hallgatni. Nem tudnátok máshol megoldani?
Sajnos nem lehet máshol megtartani(ezt most nem fejteném ki:)). Itt nem lesz hangos zene, ezt tudom, basszus se lesz akkora, hogy az bárkit zavarna :) Jobb, bal, szembe és hátsó szomszédnak mindenképp szólunk.
Amúgy ez lesz az első bulink amit szervezünk és eszünkbe jutott olyan is, hogy egy papíron lesz a névsor és mindenki alá írja a nevét azzal elfogadva, hogy mi semmiért nem vállalunk felelősséget amit más elkövet. Ezt szerintetek megcsinálhatjuk vagy hülyeség lenne?
szólj a közvetlen szomszédoknak.Ez egy kultúrált módszer.
Szerintem normális emberek egy lakóközösségben egymáshoz alkalmazkodva elfogadják, ha időnként hangoskodik a szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!