Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zavarna titeket az otthonotok...

Zavarna titeket az otthonotok múltja?

Figyelt kérdés
itt születtem és itt nőttem fel a családi házunkban, és sosem jutott eszembe hogy igazából miket rejthetnek ezek a falak. nektek akik régi helyen éltek, jutott már eszetekbe? a szoba ahol élek egy régi vályogépület. lényegében a csupasz falakon kívül minden ki lett már cserélve, még az ablakok is, mégis ez a hely valaki(k)nek a múltját rejti. lehet öngyilkos lett itt valaki, vagy megöltek valakit, vagy csak itt lehelte ki lelkét, itt született valaki, vagy más durva dolog történt amit sosem tudok már meg,és ezek után én itt vagyok most. mi csak megvettük, beköltöztünk ide, majd hozzáépítettek, és megmaradt ez a régi rész is
2021. febr. 6. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Nem zavarna.
2021. febr. 6. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, nem hiszek annyira a szellemekben és az ilyenekben. Bár én is elgondolkodtam, hogy ahol jelenleg lakunk albiba, ott ki tudja hogyan halt meg a nagyi, akitől örökölte a tulaj, lehet békésen elaludt a fotelban :D
2021. febr. 6. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Szerencsésnek mondhatom magam, mert roppant hosszú életem során (72 év) 3 helyen laktam és mindnek pontosan tudom a múltját.

Érdekes, hogy ahol legtovább laktam, 50 évet, meghalt anyám-apám, de mindkettő másutt, egyik sem otthon.

Ahol most lakom, egy fiatal család építette, aztán elköltöztek, semmi halál, vagy erőszakos halál.

Ha abban a házban, amiben most élsz történt volna valami nagyon negatív, azt már tudnád, mert a népek nem felejtenek.

Az utcánkban is az 1900-as évek elején történt egy házban gyilkosság és a mai napig emlegetik.

2021. febr. 6. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

En evekig abban a szobaban aludtam ahol a papa meghalt meg mielott en megszulettem volna.

Sosem kisertettek szellemek es nyugodtan tudtam aludni.

Laktam alberletben is. Ott ki tudja kik laktak elotte, tortent e halaleset.

A mostani hazunk uj, mi vagyunk az elso lakok.

2021. febr. 6. 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igazából meglepett, mert nem szerettem volna szellemekre kihegyezni. az idősebb hozzászólónak is igaza volt, ha valami durván rossz történt volna a házzal, lehet híre megy, de sosem tapasztaltam semmi túl negatívat
2021. febr. 6. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!