Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sokallnátok 350 000 forintot...

Sokallnátok 350 000 forintot egy örökölt ingatlan lomtalanításáért, teljes kiürítéséért?

Figyelt kérdés

Tartozik ebbe alsószint, felsőszint, padlás (kb 9-10 helység), amely tele van kacatokkal, tömörfa bútorokkal, meg úgy általában a “régebbi” élethez szükséges dolgokkal.

Reális az ár, nyugodt szívvel elfogadhatjuk?

A tömörfa bútorokra azt mondták, kereskedelmi szempontokból nem értékes, olyat nem találtak ami “érdekes” lehet.

2021. jan. 8. 19:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is kaptam egy ilyen levelet nemrég. Az a lényege, hogy kijönnek és minden cuccodat elviszik ingyen, közben te fizesd ki a "benzinköltséget", ami valamiért mindig 40.000 forint körül van.

És volt egy jó (modern) kanapénk, 2 étkezőgarnitúránk, szekrényeink, 2 új ágy stb.

Szóval én lefotóztam mindent, fillérekért felraktam a netre vagy volt amit ingyen és mindent el tudtam adni szinte. Amit meg nem, azt lomtalanításnál kidobtam.

Értelmes dolgokra nem sajnálom a pénzt, de nehogy már én fizessek nekik azért, mert egy halom cuccot elvihetnek ingyen...

2021. ápr. 11. 10:48
 22/24 anonim válasza:
Az "ingyen elviszem a lomokat" hirdetéssel az a baj hogy ami hasznos nekik azt megtartják , eladják . Ami pedig haszontalan , az árokparton , külterületi elhagyatott helyeken végzi !!
2021. szept. 29. 18:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nrm feltétlenül, ismerek én olyan lomist, aki még a műanyagot is lemossa otthon, szelektálja, aztán mikor 1-1fajtából elég sok van már, ledarálja, ha összejön 1tonna granulátum, akkor pedig eladja gyárnak.
2021. szept. 29. 20:48
 24/24 anonim válasza:

23-as. Nem tartom kizártnak hogy vannak az ismerősödhöz hasonló emberek akik nem a legkönnyebb utat választják . Szerintem nincsennek sokan.

Sajnos nekem van ismerősöm aki pont az ellenkező típus .

Ahogy írtam, ingyen elviszi , kiválogatja, majd útszélén, bozótban otthagyja .

2021. nov. 24. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!