Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem tudok dönteni =/ Mit...

Nem tudok dönteni =/ Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Komlón lakok és anyu elakar költözni innen én nem bánom hisz nem szeretek itt lakni.. Kérdeztem anyut,hogy Ő hova akar költözni azt mondta vagy Szombathelyre vagy Debrecenbe na és itt jön a bökkenő mert van Debrecenbe is egy fiú haverom és Szombathelyen is van..vagyis kettő de áhh.. Mondtam is anyunak,hogy mi a helyzet..Mondta,hogy úgy döntsek,hogy később nehogy megbánjam és épp ez az,hogy az a srác aki Debrecenbe lakik jó fej meg sok közös van bennünk..de már úgymond "lesz*rjuk" egymást.. Na és ott van a Szombathelyi srác az egy kicsit más..mert teljesen mások vagyunk semmi közös bennünk és nagyon néha elég hülye tud lenni ahhoz képest,hogy 16 éves,meg ott a haverja akit "sajnos" ismerek nem értem azt a srácot de tényleg.. Semmi téma ha beszélgetünk szemebe szépet utána meg letiltogat msn-en és még azt se tudom miért.. -.-" Fogalmam sincs,hogy melyik város mellet döntsek mert félek,hogy rosszul döntök és pofára esek aztán maradok egyedül.. =/ =/

Mielőtt félre érteni valaki..Nekem csak fiú barátaim vannak..

2010. aug. 13. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szombathely faszább hely, már csak az osztrák határ közelséáge miatt is.
2010. aug. 13. 11:58
 2/7 anonim válasza:
Én a helyedbe Debrecenbe mennék!!
2010. aug. 13. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Tehát gyakorlatilag egyik srác sem tökéletes, mert igazából egyik sem foglalkozik veled. Így ez nem lehet szempont. Menj szerintem Szombathelyre, azzal sokkal jobban fogsz járni szerintem is az osztrák határ közelsége miatt.
2010. aug. 13. 12:39
 4/7 anonim válasza:
hat tokmindegy,mert az iskolaba,vagy mas helyeken tuti,hogy megsmerkedsz massal is
2010. aug. 13. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:

nem mondod, h ez a két csávó akadályoz a döntésedben?!

már bocs, de nekem nem ezek lennének a szempontok.

nézd meg googlemapson a képeket, próbálj csetelni mind szombathelyi, mind debreceni lányokkal, srácokkal, kérdezd meg, h milyen sulik, kocsmák, sportolási lehetőségek vannak, stb.

aztán dönt ezek alapján. de nemá a csávók miatt válaszd egyiket vagy a másikat.

amúgy sztem Szombathely! van pár ottani haverom, barátom, rokonom, és jófejek. meg tényleg ott van a ország nyugati határa, több a meló, jobb lehetőségek anyudnak is.

Debrecen is szép város, de túl közel van a román határhoz...

2010. aug. 13. 14:40
 6/7 Piciregica válasza:
Szerintem se a pasik legyenek a döntőek.Meg nem a pasikhoz költözöl,hanem csak 1 településen laknál velük,és lehet,h mással jönnél össze,mert új arcokat ismersz meg,az 100.Lehet h valaki jobban tetszik majd neked,mint a 2egybevéve.Nem neked kéne döntened ebben a kérdésben,hanem anyudnak.
2010. aug. 14. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Szombathely több lehetőséget rejt magában a jövőre nézve. Haverjaid meg akárhol lesznek pillanatok alatt.
2010. aug. 20. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!