Nem tudok dönteni =/ Mit csináljak?
Komlón lakok és anyu elakar költözni innen én nem bánom hisz nem szeretek itt lakni.. Kérdeztem anyut,hogy Ő hova akar költözni azt mondta vagy Szombathelyre vagy Debrecenbe na és itt jön a bökkenő mert van Debrecenbe is egy fiú haverom és Szombathelyen is van..vagyis kettő de áhh.. Mondtam is anyunak,hogy mi a helyzet..Mondta,hogy úgy döntsek,hogy később nehogy megbánjam és épp ez az,hogy az a srác aki Debrecenbe lakik jó fej meg sok közös van bennünk..de már úgymond "lesz*rjuk" egymást.. Na és ott van a Szombathelyi srác az egy kicsit más..mert teljesen mások vagyunk semmi közös bennünk és nagyon néha elég hülye tud lenni ahhoz képest,hogy 16 éves,meg ott a haverja akit "sajnos" ismerek nem értem azt a srácot de tényleg.. Semmi téma ha beszélgetünk szemebe szépet utána meg letiltogat msn-en és még azt se tudom miért.. -.-" Fogalmam sincs,hogy melyik város mellet döntsek mert félek,hogy rosszul döntök és pofára esek aztán maradok egyedül.. =/ =/
Mielőtt félre érteni valaki..Nekem csak fiú barátaim vannak..
nem mondod, h ez a két csávó akadályoz a döntésedben?!
már bocs, de nekem nem ezek lennének a szempontok.
nézd meg googlemapson a képeket, próbálj csetelni mind szombathelyi, mind debreceni lányokkal, srácokkal, kérdezd meg, h milyen sulik, kocsmák, sportolási lehetőségek vannak, stb.
aztán dönt ezek alapján. de nemá a csávók miatt válaszd egyiket vagy a másikat.
amúgy sztem Szombathely! van pár ottani haverom, barátom, rokonom, és jófejek. meg tényleg ott van a ország nyugati határa, több a meló, jobb lehetőségek anyudnak is.
Debrecen is szép város, de túl közel van a román határhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!