Mit lehet csinálni ha véletlenül elrúgta magát az autó a linón és megkoptatta azt?
Figyelt kérdés
Nagy autóm van és elég szűken lehet beállni a garázsba, pick-upról van szó ami alapból hátul hajt. Csak háttal lehet beállni a garázsba és még a garázsajtónál lévő küszöbön is át kell húzni a nehéz elejét az autónak és véletlenül elkapart a hátulja és megkopott ott a linóleum és csúnya? Tudtok valami jó megoldást esetleg?2020. dec. 7. 10:57
1/7 anonim válasza:
Garázsba eleve nem ajánlatos linóleumot rakni! Kifolyik valami aztán dobsz rajta egy hátast.
2/7 A kérdező kommentje:
Jogos, ezért ahol közlekedek van letéve szőnyeg, a linó ott van amin a kocsi közlekedik. Nem mondom hogy nagyon látszik a helye de zavar és idegesít hogy ott megkoptatta :(
2020. dec. 7. 12:30
3/7 anonim válasza:
Jó eséllyel lesz olyan még, hogy el fogja rúgni magát, tehát az a pont, ahol most megkopott, kritikus pontja a padlónak, amig ez az autód lesz. Én leragasztanék fél méter szélességben, egy méter hosszan valami rücskös felületű, nagy kopásállóságú linót, és akkor a kerekek is kisebb eséllyel fognak legközelebb megcsúszni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk kültéri járólap van a garázsban, azt rakass, bírja a gyűrődést.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld értékelések mindenkinek. Akkor ezek szerint azzal már nem lehet mit kezdeni ahol már kikopott :(, 3-as válaszoló megfogadom a tanácsodat erre gondoltam én is annak érdekében hogy a jövőben ne forduljon elő többet ilyen.
2020. dec. 7. 14:24
6/7 anonim válasza:
Szedd ki a linóleumot és a beton sokall jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!