Swift mk3 vagy Clio mk2?
Nagyjából 2 hónap mulva szeretnék kocsit venni az alábbi 2 típus között vaciálok és hátha ti tudnátok segíteni a döntésben. :D
A swiftet szeretném mert
Olcsó, ahogy látom rengeteg eladó van a használatautó piacon, a kiszemelt példányom az 1.3 8/16v ,szervó,EL. ablak, klíma. Kevest fogyaszt az alkatrész ellátása meg szerintem a lehető legjobb épp hogy csak a tescoba nincs hozzá alkatrész. Egyetlen hátrány a rozsda ,amit remélem, hogy a felső árkategóriából választva ~400.000ft elkerülhetek.
A cliot szeretném mert
Sokkal modernebb ,szerintem szebb is, az keret szintén valahol a 400.000es határnál van ,faceliftelt 1.2/1.4 16szelepesek érdekelnek. Viszont drágább hozzá az alkatrész és francia lévén az esetleges fellépő hibáktól is tartok, cserébe viszont nem rohad.
Szerintetek melyik lenne a jó választás olyan jan-feb környékére?
Városban lenne használva és olyan 3 évre tervezek.
Az az igazság, hogy ekkora kerettel ne tervezz 3 évre.
Nyugodtan nézegethetsz mást is, bármit ami tetszik.
Guruljon, álljon meg, legyen rajta friss műszaki, és ne legyen menthetetlenül elrozsdásodva.
Ne érts félre, tudom hogy abból kell gazdálkodni ami van, de ez nem az az árkategória, ahol a te szempontjaid alapján kell két autó között választani.
azt a baromságot honnan vettétek, hogy a clio nem rohad, a szwift meg rozsdakupac?
Marhára értetek hozzá.
2000 utani 1.3-as swiftet nezz.
300ert mar a joallapotut kapod.
Kotelezo alapszerviz meg atiras es mar 400nal vagy siman
7
Mert én nem láttam még rozsdás Cliót vagy a sedan testvérét, Thaliát. A Swiftek sem rozsdáznak mind 20 év körül, csak amelyiket használják. A Cliot meg amit kint tartottak 20 évig, max a kipufogója rozsdás. Járj utána, ha nem hiszed, számomra is meglepő és dűhítő egyben, hogy olcsó kisautót meglehet így csinálni, és mégis az autók 90%a időnap előtt elrozsdázik, emiatt kell sokszor eldobni amúgy jó autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!