Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hideg van az albèrletben, mit...

Hideg van az albèrletben, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van radiatoros futes, ezerrel megy is, forro minden radiator. Ettol mèg 19’fok van csak mert szigeteles nincs.

Milyen kiegeszito futest javasoltok ami àrammal megy? Egy 2000wattos futoventillator mar van de szinte semmit nem èr hiaba megy egesz nap szinte...

2020. dec. 2. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Én most fogok hasonló okok miatt mobil konvektort/fűtőtestet venni. Még nem tudom, mennyire válik majd be, de jókat írnak róla.

Ez az egyik, amit kinéztem magamnak:

[link]

2020. dec. 2. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Ennél már egy olajradiátor is jobb, az olaj jobban tartja a meleget, amit linkeltél abban csak egy fűtőszál van.

Viszont a villanyszámlát erősen megnyomja majd...

2020. dec. 2. 11:54
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
#1 vagyok, #2-nak: ha esetleg javasolnál valamit kötekedés helyett... Nekem van olajradiátorom, de picit is nagyobb térbe nem jó. 10 nm-nél nagyobb helyiséget nem tud befűteni, hiába tartja a meleget.
2020. dec. 2. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ablakpárnát, vastag függönyöket javaslok, miegyebet, nem tudom, hol jön a hideg.
2020. dec. 2. 12:58
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

A plusz fűtés francot sem ér, ha a hő nem marad benn.

Ablakparna, kulcslyuk leragaszras, szigetelő gumi/szivacs az ajtoba, szellozok vizsgalata.

2020. dec. 2. 13:17
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

1-es, magyarázd már meg hogy melyik részben volt a kötekedés?

Azért mert nem értesz hozzá, már egyből szar...

Létezik 13 tagos olajradiátor is(2500W), ami máris többet tud mint az a vacak hősugárzó.

[link]

2020. dec. 2. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Erre volt nagyon régen egy EZERMESTER ötlet: fel kell állítani (építeni) a szobában egy átlátszó műanyag fóliával borított kis sátrat, ami alatt részben a páratartalom is magasabb (így melegebb a hőmérzet) és a meleg levegő is jobban megmarad benne.
2020. dec. 2. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
6: Az, hogy nem mutattál egy szerinted megfelelőt, hogy segíts a kérdezőnek, ellenben leírtad, hogy a mit a másik javasolt az szar.
2020. dec. 2. 14:54
 9/14 anonim ***** válasza:

1-es!

Inkább köszönnéd meg, hogy lebeszélt valaki a pénzkidobásról.

+ Még egy szavazat az olajradiátorra.

2020. dec. 2. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9: Tudod a jó, emberi bánásmód többet ér bármilyen pénznél.
2020. dec. 2. 15:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!