Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki kérlek adjon tanácsot,...

Valaki kérlek adjon tanácsot, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mitévő legyek? Már nagyon úgy érzem, hogy semmi személyes terem sincsen. 17 éves lány vagyok, és már nem tudom hány éve könyörgök, hogy legyen végre egy saját szobám, ami megoldható lenne, mert van elég hely. Tudom gáz, de még mindig együtt kell aludnom mamámmal, ami nem lenne gond, ha külön ágyon aludnánk és nem horkolna egész éjjel annyira, hogy semmit sem tudok aludni. Már 12-13 éves korom óta szószerint könyörögnöm kell hogy lehessen külön szobám. A szüleim mindig azt mondják, hogy még várjak egy kicsit, amíg a rokonaink elköltöznek,akik másfél éve laknak itt, de van másik szoba is és már elegem van abból, hogy miért nem lehet ezt megoldani évek óta. Szerintem ez már nagyon gáz és úgy érzem hogy megfulladok ebben a szűk térben ami nekem maradt. Semennyit nem tudok egyedül lenni és azzal foglalkozni amivel szeretnék vagy pihenni. Most digitális oktatás alatt is alig tudom megirni a leckéket, mert valaki mindig hangoskodik és nem tudok koncentrálni. Már nagyon elegem van, most sem aludtam egy kicsit sem és tegnap este meg kb mindig nem bírok aludni. Kérlek valaki adjon valami tanácsot mit tudnék csinálni? Már nem bírom ezt a helyzetet. Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 25. 02:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogd magad, és költözz be a másik szobába.
2020. nov. 25. 02:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel az a gond, hogy már gondoltam erre, de minden lom ott van bent, mondtam szüleimnek de nem hajlandóak kipakolni onnan vagy hagyni hogy meg csináljam.
2020. nov. 25. 02:47
 3/4 anonim ***** válasza:
41%

Soha nem mondok ilyet, de most azt tanácsolom, hogy menj el a gyámhatóságra és meséld el, hogy mi folyik nálatok!

Elmondod, hogy 17 évesen a nagyanyáddal alszol egy ágyban, holott van másik szoba és ez nem használ az éjszakai pihenésednek, mentális egészségednek.

Aztán majd meglátod hogy alakul!

2020. nov. 25. 05:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

kipakolsz annyi lomot hogy beferjen egy matrac és kesz, ha nincs matrac en elaludnek egy pokrócon is párnával.

Ha nem megy szépen akkor menjen csúnyán. Legroszabb esetben beraknék egy paplant a kádba és magamra zárnám a fürő ajtót.

2020. nov. 25. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!