Mit is tegyek? Valaki tanácsot légyszives! (17éves lány)
Kb.az én anyám is ilyen,csak nálunk nem halt meg senki...szimplán bekattant :/
Olyanokat vég a fejemhez,hogy agyonüt meg eltöri a kezem,pedig semmit sem csinálok (de tényleg.max.húgom bekavar,mert megsértődik egy poénon)Utána meg ha sírva fakadok,akkor meg azzal jön,hogy ÉN nem tudok viselkedni és hogy kéne nekem pár jó nagy pofon.
Magába beszél és mindig kitalál valamit.Lehallgatnak telefonon keresztül,direkt küld nekem este egy emailt és utána meg azt állítja,hogy nem ő küldte...
A felvételim miatt is kiakadt (60 pont lett).Felvettek oda ahova menni akartam,neki az nem jó.Bezzeg most meg azt mondja,hogy jó lesz az...Megmondtam neki,hogy én nem akarok menni abba az iskolába,ahová ő szánt(elit iskola én meg oda buta vagyok).Na erre elkezdte mondani,hogy a suliban agymosáson mentem keresztül meg biztos ez meg az mondott nekem dolgokat.Előtte bezzeg ő mondta,hogy nem akarja,hogy oda menjek,mert rosszul esne neki,ha azt látná,hogy egész nap sírok,mert nem tudom az anyagot O.o
Össze-vissza beszél,tiszta gyagyás.Már apám is idegbeteg miatta.Mindig veszekszik és mindenkit kritizál utána meg ő van felháborodva és megsértődve...
Rettenetes ilyen anyával együtt élni...Szerintem próbálj nem rá figyelni.Hagyd rá,úgysem tudod vele megbeszélni a dolgokat,mert csak az jó neki,amit ő mond.Csak neki lehet igaza...A többi ember körülötte meg csak szarrágó(anyámat idézve)...
Menj el dolgozni (diákmunka...stb.),és amint 18 leszel költözz el !
Nem kell sokat várnod,gyorsan telik az idő.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!