én egy 13 éves lány vagyok és 160 cm és 60kg tudtok adni légyszives néhány tippet a fogyáshoz? Depressziós voltam és ezért hiztam!
Szia! En teljesen meg tudom erteni es aterezni az ilyen helyzeteket, mert nekem is elvaltak a szuleim es nalunk is voltak ilyen költözesi bonyodalmak is. (jelenleg anyummal elek kulföldön, de mas felallas is volt mar)
Amit ajanlani tudok neked, hogy keress valakit, akinek beszelhetsz a problemaidrol, hogy mik bantanak, stb. Ez lehet egy jo baratnö, vagy a legjobb egy jo pszichologus. A lenyeg, hogy megertsen. Es nem, egyaltalan NEM CIKI pszichologussal beszelgetni, keresd meg akar az iskolapszichologust. Talalj valami elfoglaltsagot magadnak, amit szivesen csinalsz, eletereli a figyelmed a problemakrol es az allando kajalasrol, pl. sportolj valamit. De inkabb elsökörben a pszichologust ajanlom, hogy nehogy koplalni kezdj vagy anorexias legyel, mint en! Barmikor irhatsz nekem ,szivesen valaszolok neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!