Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik az a hely ahhol mondjuk...

Melyik az a hely ahhol mondjuk sok cigány él de azok kúltúráltak(abbak)?

Figyelt kérdés

Pl elvileg Kaposvár és Somogy megyében is sok cigány él. Na de, az nyugat Magyarország! Tehát ott akkor nem olyanok mint pl Borsod vagy Szabolcs megyében. Nyugatról ezt az egy megyét és helyet tudom megemlíteni. Oké Érden is sokan vannak,de azoknak a nagy része nem a normális fajta.

De pl Ózdon is van igazából sok normális!

2020. nov. 23. 00:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Kénytelen lennék a munkaerőhiány miatt.
2020. nov. 26. 14:17
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

"Itt mindenfelé, minden szak- és segédmunkára felveszik a cigányokat, legalábbis egy próbaidőre."

Körbejártad Hevest, és felmérted? Mert ha nem, akkor inkább hanyagold a témát.

"Igen, ezt írtam előzőleg is."

Képzettekről beszéltél?? :D Ehhez képest ezt írtad:"a szakma legalapvetőbb fogásait se ismerik, de még a munkavégzéshez szükséges józan gondolkodással se rendelkeznek". Úgy látom nem csak a szövegértéssel van baj.

2020. nov. 26. 16:45
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

"Körbejártad Hevest, és felmérted? Mert ha nem, akkor inkább hanyagold a témát."

Szóval akkor nem hiszed el nekem, hogy a nap mindenhol keleten kel fel? Mert nem jártam még a Föld minden pontján? Igazad lehet persze, hogy Kínában nyugaton kel a nap.

"Képzettekről beszéltél??"

Igen, ezt írtam: "Aztán hiába van meg egy adott végzettség, de szakismeret nem társul hozzá." Vagyis, a szakképzettséget igazoló papír megvan, de a szakismeret nincs.

Úgy látom, nem csak a szövegértéssel van baj...

2020. nov. 26. 17:22
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval akkor nem hiszed el nekem, hogy a nap mindenhol keleten kel fel? Mert nem jártam még a Föld minden pontján? Igazad lehet persze, hogy Kínában nyugaton kel a nap."

A Napot látod, hogy honnan hova mozog, de azt, hogy Hevesben a szakember romák milyen arányban vannak foglalkoztatva, nem fogod a teraszodról megtudni.

"Aztán hiába van meg egy adott végzettség, de szakismeret nem társul hozzá." Vagyis, a szakképzettséget igazoló papír megvan, de a szakismeret nincs."

Akkor most kérjem én is azt, hogy forrással támaszd alá?

2020. nov. 26. 18:48
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
Na, téged is elküldenélek 3 nap próbaidő után, és nem a bőrszíned miatt, hanem mert folyamatosan okoskodsz, mindenféle szellemi alap nélkül. Még azt se érted meg, amibe belekötsz.
2020. nov. 27. 08:01
 26/26 anonim ***** válasza:
27%

Amikor elfogynak az érvek, akkor jön ez, amit Te csinálsz. Minden jót@

2020. nov. 27. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!