Mik a tapasztalatok wish-el kapcsolatban?
Lehet írnom kellett volna
Szőnyeget szeretnék rendelni
Én rendeltem onnan több terméket, azóta sem, és soha nem is fogok.
Egy dzseki amit rendeltem olyan mintha papírból lenne az egész. Valószínűleg a szőnyeggel is így járnál, hogy vékony lenne, aztán pár hét alatt szétmenne.
Pár száz, esetleg pár ezer forintos tételek szabad ott vásárolni, de nagy elvárásaid ne legyenek. Nem is értem, aki ruhákat, ékszereket, stb rendel onnan aztán kárognak a minőség miatt.
Szállítási idő általában 4-6 hét. Az ügyintézés elég korrekt, legalábbis nekem jó a tapasztalatom. Többször érdeklődtem a csomag felől és szinte azonnal válaszoltak. Volt, hogy terméket reklamáltam, majd kérdés nélkül visszautalták a pénzt.
Én megreklamáltam több terméket, mert nem szállították ki, a tavaly szeptemberben megrendelt termékeket még decemberben sem.
Mentségükre legyen mondva, hogy ez akkor volt, amikor őket javában lerohanta a vírus.
Állítólag a számlámra tették a 16ezer Ft-omat, aztán kiderült, hogy mégsem, hanem a Wish fiókomra rakták. Onnan 1 hét után eltűnt, miután egy orosz néven és címen levásárolta valaki.
3x megreklamáltam, nem kaptam vissza a pénzem, csak sajnálkoztak.
Töröltem a regisztrációmat és szarok rájuk, másra nincs energiám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!