Kéményseprő okoskodik. Ellentmond önmagának?
Öreg kéményt már nem lehet tisztítani, mert könnyen beomlik, eldugul.
Ezért kell bélelni, a kéményseprő szerint.
De szerintem a béleléshez előbb ki kell tisztítani, sőt tágítani is szokták.
Most akkor mégis átjárhatóvá lehet tenni egy kéményt, ha nagyon akarják?
A kérdés elméleti, tökéletesen huzatol a kémény, ami tökéletesen ellátja az öreg vízmelegítőt, melynek nem is kell bélelt kémény. Ahogyan eddig sem kellett.
De a kéményseprő már aggódik! Nem is lát bele a kéménybe, nem is tudhatja biztosan az állapotát, de azt bélelni kellene!
Üzleti érdekek, összefonódások?
11: mindent értek. Kéményseprő vagy. Gratulálok a karrieredhez, de azért még nem kellene másokat ennyire lenézni.
Olyan magasról? Igaz is... Van, akinél ez szakmai ártalom.
------
De tényleg, előzőleg részletesen kifejtettem mindent, már aki ezt nem érti meg... Gáz. Füstgáz.
13: Semmi különös titokra nem jönnél rá, lényeget leírtam.
Amit talán kevésbé érzékeltek, hogy miért tűnt kicsit fárasztónak a kéményseprő okoskodása?
Egyrészt a stílus, mint valami professzor tette ott a fejét.
Másrészt a kémény korábban is csak mérsékelten használt, mondhatni megkímélt kémény szerintem, ami persze szubjektív, de az egész kicsit olyan érzés volt, nekem legalábbis, mintha egy megkímélt autót mutatnék a szerelőnek, erre az elkezdené porba alázni a jó autóm, amivel nem is mentem még sokat.
Holott a kilométerórát meg sem nézte, nem is látja (erre írtam fent hogy nem lát bele a kéménybe konkrétan, csak rutinból tippelget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!