Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Munkásszállon milyen lakni? M...

Munkásszállon milyen lakni? Ma megyek fel egy ilyen helyre kicsit félek tőle

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 12:03
 1/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Csak attól függ kivel kerülsz egy szobába. Ha normálisakkal akkor elviselhető. De pihenni hogy lehet az változó. Lehet h9gy te aludnál más szobákban meg pont szabadnaposak és dajdajoznak.
2020. okt. 4. 12:06
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
50%
Egyébként hány éves vagy?
2020. okt. 4. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:

27 vagyok

Köszönöm a választ

2020. okt. 4. 12:26
 4/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Új életet kezdeni jó. Mert tudsz spórolni. Persze ha akarsz. Sokan saját ingatlanhoz 3-4 év szállózással jutottak. Ott szedték össze az önerőt.
2020. okt. 4. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló mint a kollégiumban. Ha rosz társaságot fogsz ki akkor nem kellemes.

Mondjuk én nem tudok aldni úgy ha horkol valaki. A lakótársad ha hajnalba kel dolgozni akkor szintén felébreszthet a pakolással. Valaki órák hosszat képes telefonálni, vagy épp hangosan hallgatja a zenét és leszrja tetszik e neked. Olyan is volt, hogy valaki fél aludni sötétbe és égve kelett hagyni a kislámpát. Vagy folyton Apostolt hallgatott körbe körbe egész nap. Volt akivel csak pár szót váltottunk mert bekapcsolta a laptopját és eljátszott magának. Volt akikkel nagyon jó barátok lettünk.

Én is egy hasonló szállón lakok már 1 éve igaz hati 3x alszok ott amúgy hazajárok, de az félig üres egyedül vagyok szobán, neha nyomasztó a négy fal között de jobb mintha a mások hülye szokásaihoz kellene alkalmazkodnom.

Pár hónapig kibirod azután pedig kereshetsz egy kiadó szobát, ahol a magad ura lehetsz. 26f

2020. okt. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!