Munkásszállon milyen lakni? Ma megyek fel egy ilyen helyre kicsit félek tőle
27 vagyok
Köszönöm a választ
Hasonló mint a kollégiumban. Ha rosz társaságot fogsz ki akkor nem kellemes.
Mondjuk én nem tudok aldni úgy ha horkol valaki. A lakótársad ha hajnalba kel dolgozni akkor szintén felébreszthet a pakolással. Valaki órák hosszat képes telefonálni, vagy épp hangosan hallgatja a zenét és leszrja tetszik e neked. Olyan is volt, hogy valaki fél aludni sötétbe és égve kelett hagyni a kislámpát. Vagy folyton Apostolt hallgatott körbe körbe egész nap. Volt akivel csak pár szót váltottunk mert bekapcsolta a laptopját és eljátszott magának. Volt akikkel nagyon jó barátok lettünk.
Én is egy hasonló szállón lakok már 1 éve igaz hati 3x alszok ott amúgy hazajárok, de az félig üres egyedül vagyok szobán, neha nyomasztó a négy fal között de jobb mintha a mások hülye szokásaihoz kellene alkalmazkodnom.
Pár hónapig kibirod azután pedig kereshetsz egy kiadó szobát, ahol a magad ura lehetsz. 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!