Munkásszállon milyen lakni?
Voltam melós szállón. Hála az égnek csótány nem volt. Ingyenes volt. Azonban laktam közös albérletben, amiben voltak bogarak, mégis egy halom pénzt fizettem érte havonta. Érdekes.
Visszatérve: Ne igényes helyre számíts. Ahol én voltam ott sem lehetett mosni. Zuhanyrózsa nem volt. A wc állandóan körbe volt hugyozva, szarva, hànyva és hamuzva. A fürdőben mindig állt a fekete víz (senki nem tudta honnan jön). A tapéta félig le volt tépve, a fák megvolt sàrgulva, padló nem volt, csak a csupasz beton, a konyhában volt járólap, de olyan retkes, hogy azt órákig kellett volna súrolni, legyek mindenhol, a plafon beàzott, bűz volt.
De a társaság jó volt, úgy túl lehetett élni.
Egyébként jártam már olyan lakásban, amiben éltek és koszosabb volt, mint egy munkás szálló...Mert ott legalább wc papír, meg némi tisztítószer volt, abban a lakásban meg még ezek sem.
Hát nem tudom srácok, én két helyet is kifogtam ahol a szállás 3 vagy 4 csillagos hotel volt. (Az egyik egy gyári munka volt, másik szakács)
A reggeli svédasztalos volt tehát annyit ehettél amennyit akartál.
A további étkezéseidet neked kellett állni.
Lent volt egy jakuzzi is amit ingyen használhattál.
Szobában klíma, TV, mini hűtő finomságokkal.
Nem minden "munkásszálló" rettenetes, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!