Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Biológusok, kertiwc tartalmát...

Biológusok, kertiwc tartalmát akarnám eltüntetni, hogyan gyorsabb?

Figyelt kérdés

A kertben van egy komposztgödör, oda kihordtam és esővizet ( ereszt) vezettem oda hogy vizet is kapjon és vízben áll, esőzéskor cserélődik a víz.

Nos cserélt vízzel vagy állottvízzel tűnik el gyorsabban?

2020. szept. 21. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

21. században azért elég gáz, hogy még így élsz... Vagy tényleg ennyire szegény vagy (de akkor miről írsz, honnan van neted...?), vagy cigány vagy, vagy pedig simán csak "hobbizol", "bio" módon próbálkozol élni. Csak nem a szomszéd és a talaj rovására kéne ezt végezned.

Én tiltanám már ezt befelé. Mint ahogy azt a jó nagy hülyeséget is, hogy az emberi szaros-hugyos szalma akármin keresztül vezetik a vízcsövet, biológiai melegvíz előállítás céljából...

2020. szept. 22. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:
27%

Aha... tehát még természetvédelmi területen is van...

Azt ugye tudod, hogy ilyenkor a bírság is többszörös...???

2020. szept. 22. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy cigány lenne, a cigányokat nem érdekli, hogy mi van a pottyantós alatt...

Amugy én is a 6-7 által emélitetteket javasolnám, az a legegyszerűbb, legtisztább megoldás.

2020. szept. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!