Biológusok, kertiwc tartalmát akarnám eltüntetni, hogyan gyorsabb?
A kertben van egy komposztgödör, oda kihordtam és esővizet ( ereszt) vezettem oda hogy vizet is kapjon és vízben áll, esőzéskor cserélődik a víz.
Nos cserélt vízzel vagy állottvízzel tűnik el gyorsabban?
Mindehhez még annyi eszed is van, hogy esetleg talajvizes kútból veszed az ivóvizet, ahová beszivároghat a wc-d tartalmának higított verziója?
Pfffff!
Srácok kerti WC! Milyen budiba szór baktériumot? Kerti WC! Gödör, rajta egy bódé, azon egy lyuk amire ráülsz! Eleve nincs folyadék, csak szárazanyag. Ha nagy a lyuk, akkor annak az alja már semmilyen megközelítésből sem hasonlít sz-rra!
A kerti WC-t tartalmát el szokták ásni. Ásol egy nagyobb gödröt, félreeső helyen, áthordod bele a cuccot majd betemeted. Minek áztatod?
Talán olvasd el a linkeket!
Kerti budiba, pottyantósba, vagy nevezd ahogy akarod kell szórni az anyagot. Tudod ez már a XXI-ik század, mindenre van megoldás.
(7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!