Ha lenne egy mini studió lakásotok, akkor ágyat vagy kihúzható kanapét tennétek bele?
Szerintetek a kényelem fontosabb es legyen normális ágy? Vagy a jobb kinézet miatt dontsek a kihúzható kanapé mellett?
Mit gondoltok?
Peldaul ha ezt megnezitek, ott van az agy, na mar most ha ez lehajthato lenne se tennek ala semmit, mert nyilvan nem fogok oda ala egy asztalt vagy barmit bepakolni, hogy akarhanyszor aludni mennek, at kelljen “rendeznem” a lakast..ilyen esetben szerintetek meg mindig a lehajthato agy a logikis?
Amugy koszonom a valaszokat, sokatsegitenek!
Gondolkodj el rajta, hogy ahogy a képen is, egy különálló ágy nonstop helyet foglal, tehát kerülgetheted egész nap.
A nyithatós ülőgarnitúra kényelmetlen és szintén helyet kell neki biztosítani lefekvéskor (asztalpakolás, stb)
A szekrényágy egy mozdulattal kinyitható, pakolnod sem kell előtte és teljesen kényelmes.
De legalább el tudsz menni előtte, nem kell átmászni rajta.
De tökmindegy, neked semmi nem jó.
Akkor vegyél egy kinyitható kanapét, és nyavajogj hogy fáj a hátad..
Azért nekem mókás, hogy pici helyről, meg helykihasználásról beszélsz és végig egy csatahajó méretű ágy mellett kardoskodsz!:D
Egyértelmű, hogy ezt szeretnéd, akkor miért született a kérdés?
Erről többet mondani már nem lehet, mert csak önmagunkat ismételnénk, tehát ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!
Azt elfelejtetted hogy a képen nem egy mini stúdió lakás van, hanem egy 37 nm-es, ami minimum kétszer nagyobb egy mini lakásnál...
Te szerintem még nem is jártál ekkora lakásban, csak álmodozol.
Nem tudom,milyen stílusban gondolkodsz és mennyit szánsz rá,de én szétnéznék a kifejezetten alvásra szánt nyitható kanapék között. Pl a Cardonál gyógyászati segédeszköznek minősülő kanapé is van és te választhatsz alvófelületet. Most nem jut eszembe a másik márka ami talán olcsóbb és ugyanerre specializálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!