Ha lenne egy mini studió lakásotok, akkor ágyat vagy kihúzható kanapét tennétek bele?
Szerintetek a kényelem fontosabb es legyen normális ágy? Vagy a jobb kinézet miatt dontsek a kihúzható kanapé mellett?
Mit gondoltok?
Ha saját használatra kell, akkor ágy.
A kihúzható kanapék vendégágynak jók, de mindennapos használatra kb. alkalmatlanok.
Kényelmetlen, erősen kompromisszumos megoldás...
Koszi a valaszt,en is ezen gondolkodtam. Raadasul elegge hatfajos is vagyok.
Sajat hasznalatra lesz
De el lehet pakolni lefekvés előtt.
A kinyitható kanapé alvásra alkalmatlan, a rendes ágy meg rengeteg helyet foglal.
Én is a lehajtható - szekrényágy - mellett voksolnék.
Kivitelezésében lehet masszív, deréknál-vállnál nem osztott és jó esetben a szekrény elé amúgy sem pakolnál.
Picike lakásnál még elmegy az egyszemélyes heverő, ami elé teszel egy dohányzóasztalt, 2 fotelt, 2 puffot és akkor egy kényszerű megoldásként ülőgarnitúraként is funkcionál, ... de azért valljuk be, optimális esetben nem alszik az ember mindig egyedül és roppant kényelmetlen tud lenni 80 cm-en ketten szorongani, amikor már nem vagy elfoglalva.:)
Szerintetek akkor is a lehajthato agy a megoldas ha EXTREM kicsi a hely?
Itt tenyleg pici helyre gondoljatok, tehat en nem tervezem ugy, hogy barkit is idekoltoztetnek, vagy csaladot alapitanek. Ez egy egyszemelyes lakas ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!