Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire paráztok azon, ha...

Mennyire paráztok azon, ha cipővel kell belépnetek a lakásotokba?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy vissza kell szaladni valamiért az ajtóból, vagy épp csak haza kell ugrani egy bevásárló táskáért, ilyesmi... két hónapja élek saját lakásban egyedül, és az első pár hétben elég keményen rá voltam feszülve arra, hogy az előszobától csak cipő nélkül lehet továbblépni, bármi is van, de most pl. van egy szandim, amit elég macerás levenni meg felhúzni, ebben néha belépek a szobába meg a fürdőszobába. Kezdetben ilyenkor még felmostam magam után, amikor hazaértem, de már ez is kezd elmaradni :D ti hogy csináljátok?
2016. aug. 18. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ha "tiszta" a cipőm talpa akkor egyáltalán nem probléma. Egy kis utcai portól nem lesz baja a lakásnak, ha kinyitom az ablakot akkor is bejön. Egyedül a szőnyegeket nem szívesen mászkálom össze.
2016. aug. 18. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
én nem problémázom ezen, ha csak vissza kell rohannom valamiért simán bemegyek cipővel, és nem feltétlenül mosok fel magam után.
2016. aug. 18. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha lesz családod,2-3gyerek+kutya akkor mennyire leszel beparázva?Én simán bemegyek.No para?Mitől is?
2016. aug. 18. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem sáros akkor nem probléma.
2016. aug. 18. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Erre az esetre lehet az előszobában eldobható, kórházi cipőre húzható tasakot tartani.
2017. ápr. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!