Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől lett levegős a vízvezeték?

Mitől lett levegős a vízvezeték?

Figyelt kérdés

Reggel bármihez nyúltam, először levegő jött, buhogva-bugyborékolva. Mosogató, kézmosó, kád, WC-tartály. A kávéscsészét ki is verte a kezemből, amikor el akartam öblíteni... Megnyitottam a meleg vizet, és a villanybojlerben is lehetett hallani a bugyborékolást.

Ha éjszaka valahol csőtörés volt a környéken, akkor inkább az lett volna, hogy először jön a víz pár másodpercet, aztán a levegő. De nálam az első pillanattól levegő (is) jött, és csak egy kevés.

Tegnap este történt egy olyan, hogy megnyitottam a kádnál a vizet, és két perc múlva vendégek állítottak be, a kádat elfelejtettem. Negyedóránál tovább folyt a víz, a túlfolyó elvitte, de a bojlerből már hideg jött. Viszont ezt se tudom összefüggésbe hozni azzal, hogy pl. a WC-tartálynál levegős volt a víz.

Mi lehetett mégis?

2020. szept. 19. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csőtörés.
2020. szept. 19. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
mégis csőtörés.
2020. szept. 19. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet, de mint írtam, az nem így szokott kinézni. (Előfordul néha a környéken.)

Ha a házban lett volna, az még inkább ilyen lett volna, viszont azóta nem jelentkezett.

2020. szept. 19. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a hazban volt...csak lehet mas vezetéket zártak el, mint eddig, valahogy mas vonalat. Vagy tobb időre..vagy mas elobb kiengedte...
2020. szept. 19. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam saját házban történt eseményre, mert ahogy írtam, azonnal, a megnyitás pillanatában egyből jött a levegő minden vételezési helyen. Máskor a rendszerben lévő víz jön előbb 1-2 másodpercig, és utána puffog. És máskor sokkal hosszabb ideig, nem csak ilyen kevés levegő van a csövekben. Na, mindegy, még ma reggel se jelentkezik semmi, szóval no problem.
2020. szept. 20. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!