Ha villanybojleretek van, ami melegíti a vizet családi házban, de nincs meleg vizetek, akkor mit tesztek? Vízvezeték-szerelőnek vagy villanyszerelőnek jeleztek?
Egyik csapnál még a vízfolyás se megy olyan erősen mint korábban.
Gyors rálátás kellene az ügyre. Mivel a a bojlernek áram kell, ezért villanyszerelői témáról lehet szó. Vagy a bojlernek lehet gondja.
Ez egy elmélet....
90%, hogy a bojler beteg.
Lehet, hogy túlfűtött és kiugrott a hőkioldón a pöcök.
Attól függ milyen bojlered van, lehet segít ez a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=LZAe1Rp1SKY
Nekem hajdú, alul lecsavarozom az alján levő tányért és rögtön meglátom, amit a pasi mutogat (fekete pöckök)
Villanyóra lecsapva, ennek ellenére csak egy fakanál nyelével nyomom vissza és másnapra megint van meleg víz (vezérelt áramom van)
Felső, nekem is hajdu van, lehet hogy ugyanaz lesz a gond.
Ha felhívom a bojler gyártót, onnan is kiszállnak feltételezem.
Bár akkor ingyen, ha még garanciális a készülék, ami gondolom ezeknél csak az első pár évig tart.
Első vagyok.
Erre a kérdésedre nem tudok válaszolni, garanciális esetében különösen nem, mert az enyém már nem volt az.
Sima villanyszerelő (a szomszédom) jött át és amikor már harmadszor volt ugyanez a gond, akkor ő mutatta meg, hogy mit kell benyomnom, ha ezt tapasztalom. Egyébként évente ő szokta vízkőteleníteni is, mert nálunk elég kemény víz van.
Ha én lennék és garanciális, akkor mindenképpen a szakszervizzel kezdeném, ami a garancialevélen fel van tüntetve.
Nem tudom, hogy mit válaszolnának, mert én nagyjából onnan 60 km-re lakom, így kétséges, hogy kijönnének e.... vagy nem tudom....
Ha nem jönnének ki, akkor rákérdeznék, hogy akkor most mi lesz a garanciával?
És ha már mindent megpróbáltam a garancia érvényesítése miatt, de lyukra futok, akkor maradna egy villanyszerelő, aki elvállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!