A lakhelyemtől 100 km-re van a munkahelyem. Saját családi házban élek a párommal és kutyámmal. Egyik lehetőség, hogy ingázok napi 200 km-t, főként autópályán és otthon lakom. A másik pedig, hogy kiveszek egy lakást a munkahelyem közelében és csak hétvégente járok haza.
Ti mit választanátok?
A cég a bejárást és az albérletet is támogatja, így most nem ezen a részén van a hangsúly, hanem hogy lemondanátok a napi találkozásról, otthon lakásról, hogy ne kelljen ennyit vezetni naponta? A párom jelenleg nem tud velem jönni és a kutyát sem engednék albérletben.
Benzinre fogsz keresni. Az, hogy het 1-2x bevállalsz ilyet az oké, de minden nap abszolút nem a lehetséges kategória, mert elég ha egyszer kimerülsz, és félrerántod a kormányt..
2020. aug. 18. 21:06
2/17 anonim válasza:
Én megpróbálnám az ingát. Ha nagyrészt pályázol, akkor lent vagy 1 óra alatt kb. Én tömegközlekedéssel majdnem ennyit utazom, szóval időben ott vagyok, csak a lelkemet nyugtathatja, hogy közelebb van. Az albérlet fel is emésztené amit megtakarítasz a benzinnel, szóval azzal is ugyanott vagy. Hogy mennyire bírod a vezetést, azt neked kell tudnod. A kapcsolatod azért megsínylené, hogy csak hétvégente vagytok együtt.
2020. aug. 18. 21:07
3/17 anonim válasza:
100 km nem egy nagy táv, inkább az a kérdés, hogy a városon belül mennyit kell menni, mert az vesz el sok időt, akar a dupláját is, mint hogy autópályán mész 1 órát. Kecskeméten lakom, innen rengetegen járnak fel Pestre dolgozni, 80km
2020. aug. 18. 21:12
4/17 anonim válasza:
Egyik sem a legjobb megoldás. Jobb lenne, ha a környéken találnál munkát, vagy a párod ott, ahol te és akkor együtt költöznétek oda.
2020. aug. 18. 21:16
5/17 anonim válasza:
Az ingázás esetén még az is problémát jelenthet, ha esetleg túlórázni kell.
De ahogy előttem is írták, neked kell érezni, hogy mennyit bírsz.
2020. aug. 18. 21:21
6/17 anonim válasza:
Kérdés az, hogy időben mennyi (főleg csúcsforgalomban) az egész út.
De még pályán is közel 1 óra.
Én albérletet választanék ami közel van. Egyrészt az idő sokat számít. Másrészt 1-1 estére fel tud ugrani a párod is vagy te is hazaugorhatsz.
2020. aug. 18. 21:25
7/17 anonim válasza:
Én 8 órás munkával 1 óra, max 1 óra 10 perces utat bevállalnék, ha nem jellemző a tulora és nincs gyerek. Egyéb esetben mennek albérletbe, vagy keresnék közelebbi munkát.
2020. aug. 18. 21:35
8/17 anonim válasza:
Én Pestről Győrbe járok, ami 120 km.
Nincs az a munka amit bevállalnék ha mindennap kellene oda-vissza autóznom munka elött, után.
Beteg ötlet.
2020. aug. 18. 21:36
9/17 A kérdező kommentje:
Városon belül nem megyek sokat, 1 óra 4-5 perc szokott lenni az út.
A környékemen nem találtam munkát, illetve a fizetés lényegesen kevesebb lett volna.
A költözésnél félek mindent feltenni egy lapra, el kéne adni a házat, hogy itt vegyünk egy másikat. Hosszútávon ez is opció, de most bizonytalannak tűnik.
2020. aug. 18. 21:37
10/17 anonim válasza:
Nem írtad honnan hova ingáznál napi szinten, így nehéz megválaszolni a kérdést. Ha vidéken belül, ott még nem is olyan vészes, nincs akkora forgalom, kb 1 óra kocsival. Azonban ha Budapest játszik, akkor akármilyen irányból jönnél, teljesen felejtős, a 20-30 km-es gyűrűben egyszerűen annyira bedugul, hogy sokszor többet mész, mint előtte. Az elmúlt 1 évben napi szinten ingáztam 80 km-ről, és az utolsó 20 km-t sokszor kétszer annyi idő alatt sikerült megtenni, mint a 60 km-t előtte. Nem volt ritka a 2 órás menetidő, baleset eseten akar 3 óra is lehet... Szóval én nem csinálnám, halas vagyok a covidert, mert kb hetek voltak hatra és biztos bedobtam volna a törölközőt, ha nem maradhatok itthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!